Münchenin aattona ravisteli kukkaroa

Tällä kaudella Baijeri on epätavallisen aktiivinen siirtomarkkinoilla. Kesällä saksalainen huippuklubi sopi Kanadan teini-ikäisen Alfonso Davisin siirtämisestä, joka tapahtui vasta vuoden 2019 alussa, ja käyttäytyy erittäin taloudellisesti muualla.

Münchenin aattona ravisteli kukkaroa ja solmi sopimuksen “Stuttgartin” puolustajan Benjamin Pavarin kanssa maksamalla tapahtumasta 35 miljoonaa euroa. Se tapahtuu kuitenkin vasta kesällä, vaikka monet odottivat, että Baijeri tarvitsee tammikuussa Pawarin.

Ei ole poissuljettua, että Baijerin nykyinen kausi menetti ns. 1-asemansa Bundesligassa, koska tuollaisen siirtotyön takia Borussia puuttui Dortmundista ensimmäiseen riviin. Münchenin asukkaat ovat kuitenkin Saksan rikkain klubi, joten he käyttävät rahaa, jos se tarvitsee voittoa.

Puhutaan viidestä todennäköisimmästä tulokkaasta “Baijeri” tammikuun siirtoikkunassa, jos München on edelleen kerääntymässä kamppailemaan.

Lucas HERNANDEZ

Nykyinen klubi: Atletico
Ikä: 22 vuotta
Leikkipaikka: keskellä taaksepäin

Baijerin Ranskan Atletico-senttiä tarvitaan paitsi puolustusvoiman vaihtelevuuden lisäämiseen myös nuoruuden uudistamiseen. Hummels ja Boateng ovat jo 30-vuotiaita, eikä heidän takanaan ole mitään, lukuun ottamatta Niklas Süleä.

Huhuja “Baijerin” kiinnostuksesta Lucas Hernandezissa leijuu ilmassa pitkään. Joidenkin tietojen mukaan saksalaiset ja espanjalaiset klubit ovat jopa sopineet pelaajille maksettavasta korvauksesta, joka on 80 miljoonaa euroa. On kuitenkin muitakin tietoja. Heidän mukaansa Atletico teki urospuolisen sopimuksen Hernandezin myynnistä Baijerin kanssa, mutta ei talvella, vaan kesäsiirron ikkunassa.

Baijerin osalta olisi loogisempaa lisätä Madridia ja sopia siirrosta juuri nyt, muuten Münchenin pelaajat tällä kaudella tällaisella puolustuslinjalla eivät yksinkertaisesti pysty vetämään ulos.