Puhuvat hevoset: Samcro ja Buveur D’Air kurssilla Newcastlen yhteentörmäyksestä

Ensimmäinen tapaaminen kaksinkertaisen Champion Hurdle -voittajan Buveur D’Airin ja viime kauden Ballymore Novice Hurdle -tapahtuman ottaneen Samcron välillä näyttää varmasti todennäköisemmältä sen jälkeen, kun Buveur D’Air -valmentaja Nicky Henderson sanoi tiistaina, että mahdollisuus ”Hyvä tai hyvä yritys” oli hänen tärkein huolenaihe ennen taistelevaa viidesttä. “Edessä on ongelma”, Henderson sanoi, “ja vaikka tämä tuuli on idässä, et näe paljon sadetta.” Mahdollisuus jäädä harjoitteluun historiallisen kaaritarjouksen järjestämiseksi on hänen omistajansa uhkapeli. Lue lisää

Newcastlessa kuitenkin James Armstrongilla, radan virkamiehellä, oli hyviä uutisia valmentajalle.

“Tutkaa katsottuna mielestäni meillä on melko 1xbet paljon sadetta tulossa”, Armstrong sanoi. “Meillä ei ole toistaiseksi ollut valtavia määriä, joten on mukavaa nähdä muutos yleisessä säätilanteessa, ja kun muuttuu, meillä on taipumusta tulla melko paljon sadetta.

” Meillä on ollut Noin 5 mm toistaiseksi ja seuraavan 24 tunnin aikana on odotettavissa merkittävää sadetta, huomenna mahdollisesti 8–10 mm.Tulkaa viikon lopulla. En olisi yllättynyt siitä, että se on hyvä, hyvästä pehmeään siitä riippuen, mikä meillä on ollut ja kun se on kääntynyt, se ei muutu valtavaa määrää, vaikka se olisi kuiva.

”Jokaisen mielestä se matkusti erittäin hyvin vuoden ensimmäiseen kokoukseen, kun esteiden kurssi oli pääosin hyvä, ja kaksi ensimmäistä kokouksemme ovat yleensä parhaimman kentän. Se voi lopulta olla melko testaavaa loppuvuoden ajan. ” näytti kilpailun tarpeesta, kun hän valmistui puolitoista puolta Iain Jardine’s Bedrockin takana.Hän on kuitenkin toinen suosikki Buveur D’Airin takana festivaalin jälkimarkkinoilla. Samcro saapui Ascotiin lauantaina. Kouluttaja Gordon Elliott kertoi tiistaina, että suunnitelma on suunnata Newcastleen.

Novice Hurdle -voittaja Summerville Boy on toinen 1xbet mahdollinen juoksija, vaikka hänen valmentaja Tom Tom ei halunnut vahvistaa kuuden vuoden ikäisen suunnitelmia tiistaina, kun taas Bedrockin uskotaan olevan mukana juoksu uudistaakseen tutustumistaan ​​Samcroon.

“Jos kolme tai neljä päähenkilöä tulee esiin”, Armstrong sanoi, “seisomme melko jännittävässä paikassa, joka on vapaana 1. joulukuuta.Se voi olla yksi parhaimmista estejulkaisuista itse Champion Hurdle -kilpailun ulkopuolella. ”

Välittömästi on, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa keskiviikkona on viisi kokousta punterien pohtimiseksi, tosin kuten tiistaina Fakenhamissa, kentän koot eivät taas ole ihanteellisia joidenkin päivän jaksoissa.

Vain kolme menee postitse kahden mailin aloittelijoiden jahtaamaan Warwickia, ja se on tosiasiallisesti ottelu, koska ulkopuolinen Sussex Road yrittäisi silti voittaa, jos se muuttuisi liikkeeseen.Kaksi muuta kilpailijaa saavuttivat samalla tavalla muodostason esteissä ja edustavat suuria tallia, ja Djingle (2.05) suositellaan kapeasti todennäköisillä hinnoilla korostamaan Paul Nichollsin pihan nykyistä vahvaa muotoa.

Marienstar on ilmeinen suosikki aiemmin kortilla, joka on 1xbet sign up offer voittanut molemmat aloituksensa toistaiseksi tällä kaudella, mutta hän kohtaa enemmän kilpailua kuin pieni kenttä saattaa viitata ja Black Tulip (1.00) aloitti erittäin lupaavan aloituksen aidat Worcesterissa viime kuussa.

Hexhamissa Teescomponents Ladin (1.50) pitäisi parantaa viimeisimmällä toisella sijallaan Carlislessa, jossa hän matkusti kilpailun parhaan hevosen tavoin suurimmaksi osaksi ennen väsyttävää lähellä olevaa kotia ensimmäisellä aloituksellaan huhtikuun jälkeen. .Suoralla oikealla (6.40) on saavuttanut viiden voiton urakehityksen 14 aloittelusta, kaikki keinotekoisilla pinnoilla, ja hänen tulisi parantaa ennätysään edelleen Kemptonin Listed Hyde Stakes -tapahtumassa tänä iltana, kun Alqamarin (7.10) pitäisi mennä hyvin myös Melbourne Cupille -voittajavalmentaja, Charlie Appleby. Pikaopas keskiviikon vinkit Näytä piilota