Betsafe poker

Tärkein kysymys on: jos kaikki on niin yksinkertaista, miksi kukaan ei ole vielä tehnyt omaisuutta tällä yksinkertaisella menetelmällä? Mikä estää sinua vedonlyönnistä voittoyhdistelmistä ja suloisista leikkuupusseista? Yritetään ymmärtää, miksi on niin vaikeaa saada pitkäaikaista ja vakaata voittoa jopa tahallisesti voittavan strategian avulla.

Ensimmäinen ja ilmeisin este on laitteiston tuntemus Betsafe poker, kyky ohjelmoida, ymmärtää tilastot ja käsitellä suuria määriä tietoja. Yksinkertaisimmassa tapauksessa sinun on mukautettava verkkosivuston toimintaa, joka on moottori, joka kerää tietoja valtavasta tietokannasta, analysoi ne ja antaa samat hinnat, jotka on tehtävä. Etuliite yllä olevassa linkissä tekee sen sinulle, mutta sinun on ainakin seurattava jatkuvasti sitä, ja tarvitset myös erillisen ohjelman.

Toinen este on toiminnan laajuudessa. Jos aiot tehdä suuria rahaa, sinun ei tarvitse tehdä yhtä tai kahta, mutta satoja vedonlyöntiä kuukaudessa. Saadakseen 1 tuhatta dollaria kuukaudessa, mikäli strategia on 5 prosentin kannattavuus Betsafe poker, kolmen samankaltaisen ihmisen joukkue joutuisi maksamaan 1200 kertaa $ 50. Haluaisin muistuttaa teitä siitä, että aivan yhtä monta oppinut pelaajaa tuli hyvin strategiaan ja testasi sen itse.

Kolmas vaikeus on logistiikan seuranta monien vedonlyöntien kantojen seurannassa. Tutkimuksen kirjoittajat tekivät 32 toimistoa, ja voi vain kuvitella kuinka paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tarvitaan tällaisten profiilien ja tilien ylläpitämiseksi. Vedonvälittäjät ovat eri maiden oikeushenkilöitä ja niillä on laaja luettelo kirjanpito- ja valvontatarpeista.

On oltava pankkitileitä maissa, joiden asukkaat ovat vedonlyöntiyrityksiä tai käyttävät maksujärjestelmiä kuten PayPal tai Skrill. Erilaiset byrokraattiset menettelyt asuinosoitteen identiteetin vahvistamiseksi on jotain paljon työpäiviä täytettäessä.

Älkäämme unohtako tällaisen pronssi-esteen Betsafe poker rahana. Jos säännöllisessä pelikäytännöissä melko vaatimaton määrä, 32 vedonlyönnin vastustajissa, on oltava vähintään 4 000 dollaria liikkumavapautta ja kykyä panostaa 50 dollaria.

Lisää linkistä: Betsafe poker