Hanzal on saavuttanut 10. sijan, mutta hän ei ole tehnyt sitä vahinkoon

Koska määrittelemätön vahinko alaosassa kehon Martin Hanzal (05:39, +/- 0, 1 laukaus, 0 + 1) maanantai Ice Toronto valmistui Arizona vain kuusi kierrosta. Silti hän onnistui ansaitsemaan lisäapua. 7 minuuttia aikana valtapelistä tavoite osallistui avaaminen kaksintaistelu keppejä tuottavaa alokas Maks Domiho.

Hanzal, joiden alku seuraavassa ottelussa Coyotes tiistaina vastaan ​​Boston on vaarassa, se oli kymmenes kierroksella omille. Sisällä liigan niin luojien pelin rullaavasti ensinnäkin ennen viiden Mestarien yhdeksällä kulkee (Henrik Zetterberg, Johnny Gaudreau, P. K.Subban, Andrey Markov Victor Hedman).

Vaikka Leafs pian kuin Shawn Matthias hyödyntää, koska ylimääräinen valtapelistä antoaika kuitenkin kokenut Shane Doan Arizona lähti ohjaamot opastusta. Vuoden aikana Lisäksi se sai yhä enemmän Klas Dahlbeck ja Kyle Chipchura. Toronto tehokas viimeistely lopusta normaali aika sitten hän saattoi vain lievennetään haitallisia kunto joka 50. ja 58. minuutilla, James van Riemsdyk hoitoa ja Morgan Rielly.

Lisäksi edellä mainittujen Hanzal peli osui kaksi Czech puolustajia.Paras Arizona voittaa 4: 3 auttoi zbyněk michálek (17:33, -1) ja Toronto puolustava kolmas pari slovakit Martin Marinčin liittyi Roman Polak (15:35, +2, kaksi laukausta).

< p> ylihuomenna epäonnistuminen 1: 4 Ranger jääkiekkoilijoita putoavat vaivaavat Calgary yhteenottoon toiseen koko New Yorkissa. Tällä kertaa he ovat luopuneet 0: 4 Islanders .

Kun ottelua oli pelattu 35 minuuttia, Mikhail Grabovski sai vapaapotkun. Kolmannessa erässä, niin Islanders lisänneet kolme lyöntiä kautta dvougólovému ampujat Fransi Nielsen ja Cal Clutterbuck.

Ensimmäinen tähti ottelun johtui hoitamaan leikkauksen perustamassa 29 voittajat julki maalivahti Jaroslav Halak.Slovakian edustaja iloitsi jo nolla toisen kauden, mikä osaltaan pelinrakentaja Mark Židlický (17:16, +2).

Flames nenakoukl tai kolmannen kerran kokoonpanoon maatilan nimeltään James Nakládal (sub-pelissä), niin että vain valvomaan toimenpiteitä lähimmäistensä Michael Frolík (17:35, -1, 1 laukaus) George Hudlera (17 : 07, -1, 4 laukausta) ja Ladislav Šmíd (12:01 +/- 0, 1 laukaus).

kannattajien Stanley Cup Chicago hän toinen peli pelataan joka lopetti hyvän 0: 0-pelin jälkeen. Se ei olisi niin poikkeuksellista. Se lisää kirjoittaja voittomaalit molemmista kaksintaistelut, kapteeni Blackhawks Jonathan Toews.

Kanadalainen edustaja vahvisti hänen tärkeitä joukkueen lauantaina vastaan ​​Tampa Bay ja kaikki oli pystynyt toistamaan maanantaina vastaan ​​ Anaheim .Chicago, pelaa ilman loukkaantunut kokeneet Bek Duncan Keith ja kaksi kaksintaistelu hallittava jalkapallo tulokset 1: 0, kun laajennus.

tunnusluku Blackhawks molemmat pelit sekä kanssa Toews silti maalivahti Corey Crawford, joka kaivella nollasta 21 interventioita vastaan ​​Tampa Bay ja lopulta 39 interventioita Anaheimia vastaan. Ankat kuitenkin alussa kauden ampuja ennennäkemättömän vaivoja, kahdeksan kaksintaistelut kertynyt vain kuusi maaleja. Yksi niistä on ansiokkaasti ja Tsekin eteenpäin Jiri Cutter (18:06, +/- 0, 2 laukausta) vastaan ​​Chicago, joka meni toisen hyökkäyksen siiven ohella keskus Ryan Kesler.