Kaksi tornia odottavat maalia ja Jagrilla on sama tavoite kuin NHL-suosikki

Anaheimin hankalas tasapaino viittaa yhteen ottelun kanssa paras NHL-tiimi – Washington on ennätys 23 maalia enemmän…Anaheim ei ole myöskään maalannut maalia viidessä pelissä kahdeksasta. Jalkapallojoukkue joutuisi häpeään tällaisista numeroista.

“Se on paljon ongelmia. Kutsumme pelaajia menemään niin pitkälle kuin mahdollista. He saavat vain tavoitteen, “valmentajat Bruce Boudreau, jotka ovat vaarassa vetäytyä, ovat mustelmia.

Viime viikolla jääkiekon maailma on noussut sarjakuvaan, joka osoittaa uteliaita lukuja. Toisin sanoen Tšekin legenda Jaromír Jágrilla oli enemmän tavoitteita kuin koko Ducks-tiimi.Vitsi luku lisää se, että 43-vuotias nainen jääkiekkoilija hän työskenteli kuuluisin kilpailu ennen kuin se edes alkoi organisaatio Anaheim olemassa.

Teemu Selännen klubipeliä ei enää nähty ammuntapelissä. Suomen hyökkääjä video golf ympäristön osoitti selvästi, miten lyödä baarissa ja sitten kolme hänen tähtensä instagramovém totesi, että on aika jälleen alkoi käydä jääkiekko pelejä.

Mistä löytää syitä kärsimyksen?

Ensimmäinen isku valta näytelmiä, jotka ovat enemmän Anaheim rangaistusta: prosentuaalinen käyttöaste alle viisi prosenttia on ylivoimaisesti pahin koko kilpailussa. Hyvä uutinen kalifornialaiselle kokonaisuudelle on, että se ei ehkä ole tilastollisesti samaa pitkään aikaan.Edellisen kauden heikoimmatkin yksiköt olivat parempia.

Tähdet ovat kaikkein vaikeimpia. Getzlaf ja Perry, joita kutsutaan kahdeksi torniksi, odottavat vielä ensimmäistä tavoitetta, tähtihävittäjä Kesler tekee samoin. Tulossa oleva hyökkääjä ruotsalainen Carl Hagelin ja kanadalainen Chris Stewart eivät myöskään onnistuneet pisteet.

Siksi Getzlaf ja Perry kohtaavat suurimman kritiikin, koska he saavat lähes 17 miljoonaa dollaria ja he ovat kymmenen parhaan NHL: n vuosittain. Missä ovat heidän tavoitteensa nyt, kun vahvan länsikongressin joukkue aloittaa junamatkan muutamien otteluiden jälkeen?

Perryn kanssa Chicagilla pelattava yö oli vihdoin aktiivinen. Hän teki kahdeksan ammuntayritystä Corey Crawfordin päämääränä, kun hän osui keppiin.Pelättävän ampuja- ja jääkiekko-provokaattorin häirintä osoittaa mahdollisuudet kolmannen teon alkuun. Perryn kasvot maalivahtiin valitsee yllättävän päätteen, kun hän yrittää saada kiekon portin takana maalivahdan takana. Hyvin vähän yllättynyt hän ei onnistunut.

Toinen pelätty duo on vain viime vuoden konferenssin jälkeen pelin tähti tähti. Yöllä Chicagon laajentamisessa hän rupesi puolustamaan kapteenin Jonathan Toewsia, joka päätti ottelun tuloksen. Jotain vastaavaa tapahtui hänelle seitsemäntenä ratkaiseva ottelun mainittujen sarja, kun Toews hänen ystävänsä maajoukkueesta ottelussa selvästi päihitti ja ohjasi Chicagon kolmannen Stanley Cup kuusi vuotta.

Käynnistysvaihtoehdot tiimi tähtiä kurja alku he joutuvat nopeasti koputtamaan.Heillä on mahdollisuus päästä Dallason muutama tunti jäällä.