Perjantain NHL-otteluissa hallitsivat vieraat, Pastrňák hävisi maalisarjan

Parhaimman liigan ampuja David Pastrňákin hyökkäys (18:49, -1, 3 laukausta) erosi kolmannella jaksolla Radek Faksan aiheuttamien vartalo-ongelmien vuoksi. Bruinsin kokoonpanossa mainittujen Zbořilin ja Pastrňákin lisäksi siellä oli myös David Krejčí (19:33, +/-: 0).

Ottelun ainoa tavoitetoiminta syntyi asennuksen toisella minuutilla. Brad Marchand, joka kostui kumppanilleen Bergeronille ottelussa ja teki 18 rangaistus minuuttia, ei löytänyt hyökkääjää passista ja Dallas-kotijoukkue osui vastahyökkäykseen. Jason Dickinson tuli Mattias Janmarkin laukauksen jälkeen.Joten Radek Faksa (18:12, +/-: 0, 3 laukausta) ja puolustaja Roman Polak (21:09, +/-: 0, 3 laukausta) voisivat juhlia voittoa jalkapallotuloksen 1: 0 jälkeen. Neljän viimeisen aloituksen kolmen tappion heikossa tasapainossa Stanley Cupin puolustajat Washington : sta tulivat jäähalliin Coloradoon ja tuloksen 2 jälkeen: 3 pidentämisen jälkeen Unibet parani hiukan. Pääkaupungit saavuttivat kaksi pistettä huolimatta useista keskeisistä poissaoloista, kun loukkaantuneet eivät päästäneet T.J. Oshie, Jevgeny Kuznetsov ja maalivahti numero yksi Braden Holtby.Dmitri Yashkin (9:46, +/-: 0, 2 laukausta) palasi pelaamatta jättäneen roolin rooliin, samoin kuin Jakub Vrána (12:49, +/-: 0, 2 laukausta) ja toinen paluumuuttaja sairauden jälkeen. mutta Michal Kempný (20:39, +/-: 0) epäonnistui.

Washington voitti kahden sekunnin voiton entistä kumppaniaansa Philippe Grubaueria vastaan ​​Colorado Gatessa kiitos Devante Smith-Pellylle ja kapteenille Alex Ovechkinille, jotka paransivat 13 osumaa ja olivat lähellä toisen sijaa liigassa tykkipöydässä. Jeff Skinner Buffalosta (14 maalia) ja johtaja David Pastrňák Bostonista (17 maalia). Mutta Avalanche palasi peliin tasoittamalla 2: 2 58. minuutilla Colin Wilsonin kanssa.Molemmissa tapauksissa häntä auttoivat Vladimir Tarasenko ja Jaden Schwartz. Se oli viimeinen onnistuminen johtavan länsikonferenssin Winnipeg : n jääkaappauksen jälkeen. Sabres piti Jeff Skinnerin ottelun, 1: 1, 41. minuutista 14. osumallaan. Voittaja määritettiin lopulta Bet365 pitkällä rangaistuspotkulla, jossa seitsemäs sarja antoi Buffalolle toisen pisteen Conor Sheary. Jopa ainoa tšekkiläinen ottelussa Vladimír Sobotka voisi juhlia (15:55, +/-: 0, 1 laukaus). 4 laukausta) pelataksesi kolme ottelua Anaheimissa (yhteensä 15 laukausta), ja se erottui aina merkittävästä ammuntatoiminnasta.Hän ei kuitenkaan ole vielä onnistunut. Mikään ei muuttanut perjantaina pidetyssä kotikenttäpelissä Toronto : n kanssa, jossa Kash ampui neljä kiekkoa Garret Sparksiin. Tiukka pistemäärä 1: 2 Maple Leafs -pelin jatkamisen jälkeen päätti 64. minuutilla tuottavaa puolustajaa Morgan Riellyä. Toistaiseksi 9 tavoitteella ja 25 pisteellä hän on kaikkien kilpailijoiden johtaja.