Polakilla oli kova aloittaminen Torontossa. Olin inhottavaa, hän myönsi

Tšekin puolustus viime kaudella, kun äänekkäästi ja yhtenä ensimmäisistä arvostella hänen joukkuetoverinsa. “En tiedä, mitä tapahtuu. Pelataan vain väärin. Olemme matkalle. Ikään kuin hän pelaa jääkiekkoa kesällä “, sanoi Pole.

Puhaltimet ovat menettäneet kärsivällisyyttä, vaikka 13 vuotta Air Canada Centre NHL peli ei loppuunmyyty. Vaikka Kanadan seuran arvokkaampi kuin miljardi dollaria rikkain liigan kaudella 2004/2005 poikkeukset kerran eteni pudotuspeleihin.

Lisäksi, koska 29-BEK Torontossa tuntui tympääntynyt.Hänen mielialansa ei lisännyt hänen vatsalihasten vammojaan, minkä hänen oli tehtävä maaliskuussa operaation paluuta varten.

“Kuri Torontossa puuttui, ne on siellä lakko, ja tämä on paras tapa tehdä se”, sanoi Polak suuria muutoksia klubilla kesätauon aikana, jolloin Brnossa osallistui kokoukseen uuden kansallisen valmentaja Vladimir Vůjtkem .

pääjohtaja on kokenut ja oli tullut perä pomo Lou Lamoriello, joka liittyy erottamattomasti New Jersey Devils. Ja johtajuus – erityisesti presidentti Brendan Shanahan – houkutteli arvostettua valmentajaa Babcock Detroitista.Kanadalainen allekirjoittaneet sopimuksen kahdeksan vuotta ennätykselliset 50 miljoonaa dollaria ja oli Toronton luoda parempia aikoja.

toimittajaksi Pole:” Hän voittaa ja karhu “

Babcock väitetään sanoi Polak heti sopimuksen tekemisen, mutta lokakuun alussa riidellyt ja Vitkovice pelataan kennel. Valmistelussa merentakaiset toimittajat arvostavat hänen rohkeuttaan nousta esiin joukkuetoverinsa puolesta. “Tämä kaveri voisi ehkä jopa karhu”, hän kirjoitti Twitterissä Kanadan toimittaja TSN.

“Olin alusta alkaen hieman tympääntynyt. Olin ensimmäistä kertaa urallani pelaamatta. Joten olin hieman hermostunut.Mutta se kuuluu minulle, soitan nyt, niin hyvä “, sanoi Polak videokeskustelussa iDNES.cz. “Minun täytyy työskennellä.”

Näin muut Toronton jääkiekkoilijat tekevät. Puolet arvostavat, että Maple Leafs vihdoin pelaa ryhmänä, mutta eri järjestelmä ei vieläkään toimi.

Niistä kahdeksasta pelistä, jotka he ovat voittaneet vain kerran, sillä on vain neljä pistettä tähän mennessä ja yksi pahimmista NHL-joukkueista. “Ehkä se johtuu siitä, että olemme tottuneet hieman. Mutta jos en, niin se voidaan toistaa Torontossa, joka on kaupungin jääkiekko, viime kauden masennus.