Seitsemän ei-toivottua. Mitä tsekkiläisiä jääkiekkoilijoita tällä on NHL: ssä?

Kun suuri tähti ja lahjakkuutta aavistamattomia mahdollisuuksia, nyt 34-vuotias hyökkääjä, joka luultavasti jää eläkkeelle. O Martin Havlat ei ole kiinnostunut NHL ja muualla hän ei enää halua jatkaa.

Jos jälkeen Havlat ulkomaiset joku koskettaa sitä tulee olemaan iso yllätys. Kaikki mahdolliset hakijat ehkäisee erityisesti hänen horjuva terveys – ei kausi, joka satuttaa…Viimeinen mahdollisuus päästä New Jerseyssä, ei käyttänyt sitä.

Yllättäen ongelmia sehnáním uusi sopimus Marek Židlický , 38 vuotta, silti paras Tšekin puolustus. Se odottamatonta, sillä hän onnistui sitoumuksia Detroit, jossa hän kehui kuuluisa valmentaja Mike Babcock. Mutta hän lopetti ja seura osti Mike Green Washington.Joten Kladno veteraani sanoi: “Olen valmis ja viimeistely.” Se on luultavasti epätodennäköistä vaihtoehto Židlický kiire ja valitsee, yksi vaihtoehto on palata New Jerseyssä.

Toinen viisi pelaajaa on vaikeampaa.

Niinpä Martin Erat on ollut hauskaa kolmena vuodenaikana. Se alkoi halusta mennä Washingtonhin mihin hintaan, mutta hän istui usein keskustassa. Kun hän teki viime vuonna 53 maalia yhden maalin, Arizona korvattiin. Hän ei edes lämmittänyt, monet tsekiläiset fanit pettyivät Prahan kevään MM-kisoissa. On selvää, että Erat täytyy tinkiä taloudellisista vaatimuksista.

Sama on todennäköisesti odottaa i Tomas Fleischmann, , joka pidettiin aikaisemmin suurta lahjakkuutta.Siitä huolimatta se oli iso shokki, kun hän sai Floridasta ylellisyysturnauksen 18 miljoonaa dollaria neljä vuotta sitten. Kuitenkin hänen esityksensä ovat laskeneet, jäätä ei ole nähty melkein, eikä elpymistä ole tapahtunut Anaheimissa.

Michal Rozsíval on tyytymätön epävarmuuteen. Se on paradoksi, koska tämä Vlašimský oppilas kerännyt viime vuodenaikoina Chicagon Stanley Cup. Mutta hän ei saanut tarpeeksi jäätä kuormitettuun sarjaan, hän myös tuonut nilkkavammoja. Kun hän tähän lisätään sen ikä (syyskuussa 37 vuotta), se ei ole enää monet klubit liian houkuttelevia tavaroita.

Yhtä vanha on Jan Hejda, , joka päättyi sopimus Coloradossa.Aluksi näytti siltä, ​​että seura on sopinut uuden sopimuksen, mutta markkinoiden avaamisen vapaa virasto lähes kuukausi on kulunut, ja vielä mitään. Heyd ei halua mennä mihinkään muualle ja haluaisi sopimuksen vähintään kahdelle vuodelle.

Mutta tämä on todennäköisesti ongelma. Slavic oppilas kiire, liiga on hyvä maine rehellisyys ja tarkka puolustuslinnana. Valitettavasti hänelle viime kausi ei tullut kokonaan ulos.

Hyökkääjä Jiří Tlustý on hermostunut useista syistä. Hän on ihanteellinen jääkausi (27 vuotta), mutta se ei näytä siltä jäätä. Carolina, missä hän vietti viimeiset kolme vuodenaikaa, on tullut kärsivällisyyttään ja lähetti hänet Winnipegiin. Tulos? Vain tavoite 20 ottelussa.

Tämä ei ole hyvä käyntikortti, eikä kanadalainen joukkue ole enää sen arvoinen.Ja muut tarjoukset eivät mene pois. Onko Fat Kadonnut ollenkaan? Jos näin on, hänen on todennäköisesti sovitettava yhteen kolmannen tai neljännen hyökkäyksen kanssa. Se ei näytä enää tällä hetkellä.