Žižkov-jalkapallo on Slavien tilalla, mutta ensin on ratkaista velat

Mutta toteutusryhmässä oli iso bangki. Poissa ovat apulaisprofessori Miloslav Hořava ja hyvin koulutettu kunto-valmentaja Marián Voda. Jatkaja klubi sai, fyysikko välittää Ondrej Jezek ja Rulíkovým avustaja juuri tuli Andrew Weissman, pitkäaikainen avustaja maajoukkueen.

“Kutsun häntä valmentaja-kollega” esteenä sanan avustaja itse päävalmentaja Radim Rulík; hänen seuraava kouluttaja-kollega oli Jiří Šlégr, olympiavoittaja ja hiljattain klubin hallituksen johtaja.

Weissmannin edustus päättyi kesällä eroamisen jälkeen Vladimir Ruzicka, Litvinov työskennellyt nuoriso.Hänen asemansa Reichin Junior-assistenttina Litvínovissa otti Jindřich Kotrla. “Ja Andy säilyy suunnitelmallinen valmentaja joka kouluttaa muiden nuorten valmentaja ja opettaa,” valaista Kysela.

Uusi apuvalmentaja vastaava saa kyljissä, joka oli vastuussa ja Hořava. “Milos tietää, että puolustus on parantunut paljon. Se ei ole helppoa, “Weissmann sanoo. kanssa Belladonna avustajana juhlia 2005 maailmanmestaruus.

Hořava vanhemmat piipahti vuonna Ruotsissa kokenut. “Kun hän sanoo jotain, se on totta. Joten en edes yrittänyt suostutella häntä.Hän on hahmo, joka vaikka pöydälle kultaa tiili, se ei muuttaisi päätöstä “, hän sanoo kuivasti.

Litvinov vahvistui Slovakian maalivahti Jaroslav Janus, tilalle Paul ranskalainen, joka meni Chelyabinsk. Verva pian allekirjoittaa sopimuksen kokenut hyökkääjä Milos Hořava nuorempi poika exlitvínovského avustaja. Hän oli jo ensimmäisessä harjoittelussaan. Masters auttoi aikana pudotuspeleissä, päättyneen sopimuksen Kladno. “En tarkoita, että hän korvaa Ručinskyn, mutta hänen paikkansa ei. Vasemmalta tarve “, sanoi Belladonna.

olympiavoittaja Martin Ručínský uran ja katkaista kaikki Litvinov epäillä hänellä oli nepřemluví myös kriisiaikoina. “Kuningas on lähtenyt”, sanoi toimitusjohtaja Kysela.Vaikka toinen supertähti Jakub Petrusalek ei ole vielä allekirjoittanut KHL: tä, Kysela ei usko hänen jäävän. “Annan sen vain 10 prosenttia.”

Litvinov valmistellaan ja lahjakas Slovakian hyökkääjä, 22, Richard Frost, loukkaantumisen jälkeen toistaiseksi koulutettu pois jään. Nitra viime teki 17 maalia kauden KHL keräsi 11 esiintymisiä Lev Poprad ja Slovan Bratislava.

Ensimmäisessä valmisteleva ottelun puolustaa Mestarien perjantaina elokuu 7 isännät Znojmon vaihteessa elo-syyskuun esitellään Mestarien liigan, jossa heidät mitataan Ranskan Grenoblen ja Suomen Blues Espoon kanssa.