Bayern München allekirjoitti vain kaksi pelaajaa

SAKSA

Baijeri vietti eniten liikennemarkkinoilla, mutta myös Münchenin pelaajat saivat hyvän voiton. Ei kaukana mestarista ja ”Borussiasta”, joka on onnistunut sekä ostosten että myynnin osalta.

Bayern München allekirjoitti vain kaksi pelaajaa, joista he tekivät yhteensä 62 miljoonaa euroa. Mario Goetzelle mestarit antoivat 37 miljoonaa, ja 25 miljoonaa meni Barcelonan valtiovarainministeriöön, joka julkaisi Tyago Alcantaran Saksaan. Kustannusten kattamiseksi Baijerissa myytiin Niels Petersenille Werderille 3 miljoonaa, Mario Gomez Fiorentinalle 15 miljoonaan, Emre Kahniin Bayeriin 5 miljoonaan ja Louise Gustavo Wolfsburgiin 17,5 miljoonaan euroon. . Joukkue lähti myös Anatoli Tymoschukista, joka muutti Zenithiin vapaana edustajana.

Saksan siirto hulluus. Kuka, missä ja kuinka paljon? Kuva: Getty Images
Borussia – Dortmund käytti noin 50 miljoonaa euroa ja sai 44,6 miljoonaa euroa. “Kimalaiset” sisälsivät Henrikh Mkhitaryanin, joka osti Shakhtarilta 27,5 miljoonaa, Pierre-Emericke Aubameyang, joka siirtyi St. Etiennen varajäsenen leirille 13 miljoonalle ja Sokratisille, jolle Werder ansaitsi 9,5 miljoonaa. Myyntiä, kuten Goetzen jättämistä 37 miljoonaan euroon tai Felipe Santanan siirtämistä Schalkelle 1 miljoonaksi. Myös vasemmalle “bumblebee” Lass Sobech.

“Bayer” – Leverkusentsy ei myöskään turhaan menettänyt aikaa ja osti muutaman pelaajan. Kallein oli Son Heung Min, joka siirtyi Hampurin “apteekkien” leirille. Etelä-Korean kustannukset Bayerille 10 miljoonaa euroa. Donati muutti myös Bundesligaan – 3 miljoonaa ja Stafiliidis 1,5 miljoonaa. Ei ilman merkittäviä tappioita. Bayer myi Andre Shürrlen Chelsealla 22 miljoonalla eurolla ja Michal Kadlicalla Fenerbahcessa. Kaupan määrä on 4,5 miljoonaa euroa.