Bohemien jalkapalloilijat haluavat rakentaa onnistuneeseen viime kauteen

Ensisijaisesti kuitenkin Prahan seuran uuden liigan vuosi keskittyy yritetään pelastaa. “Uskomme, että tavoitteenamme on taistella selviytymisen ja pelastus. Se jopa eivät peitä, vaan haluamme käyttää positiivisia elementtejä rakentaa viime kaudella “, hän sanoi ennen kauden lehdistötilaisuudessa johtaja seuran Ladislav Valasek.

Vršovický yksikkö, joka hoitaa sen budjetti on 55 miljoonaa kruunua, väliaikaisesti vaihtoasennosta urheilujohtaja lähtiessään Spartakista Spartasta. “Urheilu komissio perustettiin, jossa kolme osakkeenomistajien edustajista Dariusz Jakubowicz Vladislav kuiva ja Petr Svoboda ja kolme johdon – I, Roman Pivarník Libor Koubek.Tässä raportissa roolia urheilujohtaja tiimityötä siltoja “sanoi Valasek.

” Kengurut “julkaistiin kesällä keskeisten toimijoiden James neuvostoa Mladá Boleslav. Sopimuksen päättymisen jälkeen myös rikoksentekijä Jan Moravec lähti. Varaus yrittää korvata kokenut Tomas Cizek, joiden sopimus päättyi Jablonec, entinen Spartan Milan Jirasek.

Ďolíček pysyvät Škerle puolustajat Alex ja Luke Pauschek joka isännöi ensi kauden Olomoucin Sparta vastaavasti. Kesästä hän oli myös vuosi lainassa hyökkääjä Patrick Schick, hyökkäävä ja tukemaan Ukrainan Leonid Akulinin (vielä) ja Uruguayn Rafael Acosta (vuotuinen laina).Raportissa maalivahdit Sitten lisätään Tomáš Fryšták, joka tulee vuosittain lainan vaihtoehto Slovakian.

“On suuri menetys James neuvoston, jolle joukkue oli tottunut Pepa (Jindfiska) olivat hyvin koordinoituja. Näemme sarjaotteluissa koska se pystyy selviytymään Joe Jirasek ja muita pelaajia “, sanoi valmentaja Pivarník.

Bohemians kahdeksan pre-season voitti neljä, menetti kolme ja sidottu yhteen. Schick ja Cizek ottivat kolme maalia. “Pelaajat olivat tulossa vähitellen, joista jokaisella oli alijäämä. Valmiste tapahtui viileässä, olemme täyttäneet mitä halusimme “sanoi Pivarník.

” Meidän täytyi vähitellen työskentelevät itsenäisesti pelaajien kanssa ja valmistelee olimme sitten jaettu useisiin lohkoihin.Meillä ei ole kaikkia pelaajia valmiina kuin me tarvitsemme, olemme tekemisissä sen kanssa. Vuorovaikutus joukkueet näkyy MM-otteluita “, lisäsi valmentaja Bohemians.

Hänen joukkue liigassa kauden siirtyy sunnuntain kotipelissä vastaan ​​alokas päässä Zlin. “Määritelmä on ehdottomasti olemassa. Haluamme liittyä uuteen vuoteen. Soitamme ensimmäinen peli kotona, ja toivottavasti kaikki kolme pistettä jäädä koverrettu “kapteeni sanoi” kenguru “Jindřišek.