Borussia M – Menchengladbakhtsy vietti pelaajien

Schalke – toisin kuin ranskalaiset joukkueet, Gelsenkirchens käytti enimmäkseen. Siirtokampanjan aikana Saksan klubi liittyi joukkoon: Felipe Santana, Christian Clemens, mutta merkittävin, oli Kevin-Prince Boatengin siirto, josta Schalke maksoi 10 miljoonaa euroa. Huomattakoon, että joukosta poistuneiden joukossa oli José Jurado, joka liittyi Spartakiin Moskovaan.

Saksan siirto hulluus. Kuka, missä ja kuinka paljon? Kuva: Getty Images
“Hampuri” – “dinosaurukset” eivät voi ylpeillä suurista liiketoimista. Kesäisin MOT nosti Zouaa, jolle hän maksoi 1 miljoonaa euroa, Joan Djourou, joka vuokrattiin Arsenalilta ja Lass Sobehiltä Borussia Dortmundilta. Samalla Hampuri myi johtajan Son Heung Mingin Bayerille. Kaupan määrä oli 10 miljoonaa euroa.

Borussia M – Menchengladbakhtsy vietti pelaajien hankintaan noin 7 miljoonaa. Tämän seurauksena ryhmää vahvisti Raffael, joka siirtyi Borussian leirille 5 miljoonaan euroon, sekä Kruze ja Kramer, jälkimmäinen vuokrattiin Bayeriltä.

”Hannover” – Mirko Slomki -joukkueeseen ilmestyi heti 4 uutta pelaajaa. Näistä tunnetuin on entinen PSV-pelaaja Marcelo, jolle johto maksoi 2,7 miljoonaa euroa. Tässä tapauksessa kallein oli Leandro Bittencourt, jonka kustannukset ovat 2,8 miljoonaa.

Saksan siirto hulluus. Kuka, missä ja kuinka paljon? Kuva: Getty Images
“Wolfsburg” – “susia” vahvistivat kokenut Louise Gustavo – 17,5 miljoonaa euroa ja Tim Klose, joka siirtyi Nürnbergin “vihreiden” leirille – 6 miljoonaa euroa. Tappioista on syytä korostaa Makoto Haseben huolenpitoa, joka 2,5 miljoonalle meni Nürnbergiin.