Huhun mukaan edes “Barcelona” ei ole halukas hankkimaan sitä

Argentiinalaisen pääongelma on, että hän on hyvä pelaaja, mutta hän pelaa hyvin vähän Pariisissa. Miksi? Syitä on monia: Cavani, Lucas, Di Maria ja esimerkiksi nuori Augustin. Kilpailu jopa pariisilaisten saamisesta hakemukseen on erittäin vakava, mutta Hesekiel tuskin kestä sitä.

Samaan aikaan Lawessille on suuri kysyntä. Huhun mukaan edes “Barcelona” ei ole halukas hankkimaan sitä, juuri hänen on vahvistettava peliä penkiltä. Ei vain katalonialaiset ole kiinnostuneita jalkapalloilijan terveydestä: he sanovat, että Juventus näkee Ezekielissä hyökkäyksen tehostumisen. Sanalla sanoen: ne, jotka haluavat paljon.

Entä Lavessi itse? Kuuden kuukauden kuluttua hän päätti sopimuksen, ja PSG olisi ollut kiva löytää uusi joukkue, jos Nasser Al-Helaifi ei halua menettää rahaa. Vaikka kaikki ei ole niin ilmeistä. Pariisilla on niin paljon rahaa, että parin miljoonan menettäminen on turhaa. Mutta Lavessin siirto-saaga tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen tänä talvena.

Nicolas Nkulu

Ikä 25 vuotta vanha
Kerho: Marseille
Rooli: puolustaja
Kustannukset: 8,40 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: lisääntynyt
Hakijat: Lazio, Norwich, Lyon, Napoli, Valencia
Miksi voit lähteä: sopimus päättyy kesällä 2016
Mahdollisuus poistua: korkea

Aluksi Nkulu on erittäin korkealaatuinen keskuspuolustaja. Puolustuspelissä on niin hyvä, että heidän pitäisi olla kiinnostuneita enemmän tai vähemmän huippuklubista. Yleensä Nicolasille on aina ollut kysyntää. Tämä talvi ei ole poikkeus.

Marseillessa hän on edelleen paras pelaaja asemassaan, mutta Provencen ihmisten suojelemisessa esiintyvillä ongelmilla on paikka olla. Tietenkin, tämä ei ole Nkulun vika, vaan pikemminkin parin keskiosaa tekevän kokematon kokemus. Hänen kumppaninsa oli joko Roland, sitten Rekik tai Sparagna, mutta seuran päävalmentaja Michel ei ole vielä kyennyt päättämään ja valitsemaan yhtä.