Huomautus: sellaisten rahojen osalta

Huomautus: sellaisten rahojen osalta, jotka tänään tulivat Pietarin areenan rakentamiseen, voitaisiin rakentaa kymmenen tällaista stadionia. Kuuluisa “Alliance Arena” Saksassa ja lopulta Lontoo “New Wembley”, olivat paljon halvempia veronmaksajille kuin venäläisten jälkeläiset. Venäjällä on vielä järjestettävä talviolympialaiset vuonna 2014 ja valmistauduttava vuoden 2018 MM-kisoihin. Kuinka paljon rahaa ja resursseja haudataan siellä. Jumala tietää vain!

“Musta reikä” Pietarissa Krestovsky saarella tai kuinka rakennetaan tarpeettomasti stadioneja Kuva: Getty Images
Aivan kuten Neva-joen kaupungissa rakennetaan stadion, koko Venäjän talous rakennetaan. Raha varastetaan oikealle ja vasemmalle, mutta ei äärimmäiselle. Jopa syyttäjänvirasto, joka aloitti tämän tapauksen tutkinnan, näki budjettivarojen kiusaamisen erityisen suuressa mittakaavassa ja hiljeni. Tutkimuksen kulusta ei ole tietoa, kukaan ei ole istutettu mihinkään, eikä kukaan ole vastuussa laista. Ja asiat ovat siellä! Venäjän pääministeri esitti tulevan stadionin rakennustyömaan tarkastuksessa robotin “fi” ja huudahti Transstroyin toimitusjohtajaa, joka on edelleen tärkein rakennusurakoitsija, hymyili Pietarin pormestarin silmiin. Tällaisissa tapauksissa hyväksytty syyttämään pahamaineista venäläistä huonoa hallintoa, huolimattomuutta asiaan. Haluan kuitenkin sanoa lisää. Se ei ole venäläisen luonteen ja venäläisen mentaliteetin “salaisia ​​merkkijonoja”, vaan vakiintunut mekanismi ja hyvin kehittynyt rikastustyökalu.

“Musta reikä” Krestovskin saarella Pietarissa tai kuinka tarpeetonta rakentaa stadioneja!

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien alueella sijaitseva saarikeskus on toinen Madridin Real Madridin laajamittainen hanke, joka on tarkoitus avata keväällä 2015. 430 tuhatta neliömetriä kohden on suunniteltu sijoittamaan satama, useita hotelleja ja eliitiluokan taloja, huvipuisto, klubimuseo, useita urheilutiloja ja stadion 10 000 henkilölle. Kaikki tämä maksaa Real Madridille 1 miljardia dollaria, mikä on 400 miljoonaa vähemmän kuin mitä Pietari viettää stadionille.