Jalkapallolle viisi vuotta on pitkä

”Tämä ei ole tavallinen päätös, mutta en ole yllättynyt. Sanchon aseman menettämisen jälkeen hän joutui etsimään toisen joukkueen. Hän on kolmas kallein pelaaja Chelsean historiassa ja kallein amerikkalainen. Kyllä, siellä on enemmän painetta, mutta hänellä on todellinen mahdollisuus tulla maailmanluokan jalkapalloilijaksi. Premier League ja Chelsea ovat suosittuja Yhdysvalloissa, ja siirtyminen on loogista kaikille ”, sanoo CBS Sportin toimittaja Roger Gonzalez.

Hutchard on hänen kanssaan samaa mieltä: ”Pulishichilla on suuri potentiaali, ja hän on hyvin perehtynyt 4-3-3-muodostumiseen. Hän onnistuu. Surryn tyyli liittyy häneen. ”

Chris Williams, Bundesligan asiantuntija, noudattaa samaa lausuntoa: ”Viimeisten 18 kuukauden aikana Pulisic on yrittänyt palauttaa tason, jonka Thomas Tuchele osoitti. Mutta siirtyminen Chelseaan palauttaa voimansa ja uskonsa itseensä. Hänellä on vielä aikaa kehitykseen, ja oikeassa ympäristössä hän muuttuu maailmankuvaksi – odota viisi vuotta.

Jalkapallolle viisi vuotta on pitkä, ja siihen mennessä Surry on saattanut lähteä Chelseasta pitkään. Mutta Matt Lowe Telegraphista väittää, että klubi halusi allekirjoittaa jalkapalloilijan jo ennen italialaisen mentorin saapumista.

Hän lähtee väittää, että Chelseassa he aikovat kehittää tiettyjä heilurin ominaisuuksia, jotta hän voi paljastaa potentiaalinsa. Hän on dynaaminen ja rohkea, mutta Englannissa he haluavat työskennellä työstään pallon kanssa vihollisen rangaistusalueelta. Mutta “hänen mentaliteetti on erinomainen – hän selviytyy.”

Pulišić haluaa hyökätä ennen kaikkea, ja kuten Mesaros sanoi, ”on mestari, joka työskentelee pallon kanssa ja kun hän ajaa. Hän lyö onnistuneesti ja pystyy soittamaan molemmilla jaloilla. Hän harvoin lävistää ulos laatikosta ja on hyödyllinen avoimessa pelissä.

Haastattelussa The Independentin Jack Pitt-Brooken kanssa Pulisic selitti, miten luonteen vahvuus auttoi häntä Saksassa:
”Kun tulin tänne, kaikki oli vaikeaa. Työskentelin itse. Tajusin, että hopealautasella en tuo mitään – minun täytyy ottaa itseni. Se auttoi minua kehittämään ja tulemaan paljon paremmaksi. ”