Jugas epäilee, että paluu Slavian peruskokoonpanoon on erittäin vaikeaa

Mutta on selvää, että paikan takaisin voittaminen liigaottelujen peruskokoonpanossa ei ole helppoa kovassa kilpailussa. ”Se on todennäköisesti erittäin vaikeaa. Luulen, että mahdollisuus ei juuri nyt ole suuri. Mutta minun on päästävä syksyn kausi jotenkin loppuun ja otettava sitten takaisin keväälle. Tietenkin urheilua, ei muuten ”, Jugas kertoi.

Viime kaudella hän oli yksi Slavia-peruskokoonpanon pylväistä, mutta hän sai lihaksen repeämän juuri ennen tämän vuoden alkua. ”Diagnoosi ei aluksi ollut aivan tarkka, sitten se vakiintui. Kun tiedät lopullisen tuomion, että se kestää kahdeksan viikkoa, hyväksyt sen. Pahinta on katsella otteluita vain osastoilta, kun en voi vaikuttaa niihin, voin vain hurrata.Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että onnistuimme saamaan ottelun ja siirtyä eteenpäin ”, Jugas sanoi. “Koska se on kunnioittavasti ottelua toisen liigan pelaajan kanssa, se oli helpompaa kuin hyppääminen raskaaseen liigan otteluun”, huomautti Jugas.

Hän johti joukkuetta jo 22 minuuttia 2. : 0 Jan Sýkoran ja Josef Hušbauerin jälkeen Michal Frydrych lisäsi kolmannen laukauksen 68. minuutilla. Pian sen jälkeen myös ulkopuolinen onnistui.

”Mielestäni toinen puoli voisi olla parempi. Joidenkin mielestä en pelannut kokonaan, mikä on sääli, koska meidän on todella tehtävä maalia. Fanit tulevat ja haluavat nähdä jotain “, Jugas sanoi.” Mutta vieraat pelasivat hyvin. Tällaisella stadionilla, jolla on tällainen vastustaja, kaikki piiskaavat ehdottomasti.