Kahdeksankymmenessä Juventus-ottelussa Jorge ei saanut yhtään maalia

Mutta lopulta hänestä ei tullut mitään. Kahdeksankymmenessä Juventus-ottelussa Jorge ei saanut yhtään maalia. Ei yhtään! Juventus yrittää kerätä sille käytettyjä rahaa vuokrien kautta, mutta jopa heikommissa joukkueissa Martinez on yksinkertaisesti fantastinen huono onni – ei ainoa tavoite Cesenan, Clujin ja Novaran kokoonpanossa ja vain yksi menestys Uruguayssa Juventud “, jossa hän on ollut lainalla vuodesta 2014. Pallo, jonka hän teki 8. maaliskuuta 2015 “Cherroa” vastaan, oli ensimmäinen viidessä vuodessa!

3. Miloš Krasic (Lechia Gdansk)
Syyskuussa 2010 Giuseppe Marotta nimitti Milos Krasicin kutsun juhlallisesti “optimaaliseksi sijoitukseksi”. Samoin kuin Pavel Nedved, blondi näytti todella hyvältä sijoitukselta sen jälkeen kun hän oli hyödynnetty CSKA Moskovassa. Mutta lopulta hänelle maksettiin 15 miljoonaa euroa, jaettiin osinkoa vain seitsemän maalia ja oikeuden menettämistä simulaatiosta yhdessä ottelussa. Muistettavin hetki Krasicin uran Juventuksessa on hieno kohtaus Antonio Conten kanssa ottelussa Sienaa vastaan. Serbialainen ei ymmärtänyt valmentajan ohjeita, ja Conte päätti luopua aikomuksestaan ​​vapauttaa hänet kentältä varajäsenenä. Viimeinen Juventus-ottelu, jota hän pelasi 24. tammikuuta 2012, esiintyi kentällä kolmen minuutin ajan Rooman kanssa järjestetyssä Cup-kilpailussa. Krasic pelaa nyt Puolassa osana Lechiaa Gdanskista.

4.Marko Motta (ilman joukkuetta)
Heinäkuussa 2010 Luigi Del Neri kutsui Marco Motta Udinese-joukkueeseen joukkueelle, ensin lainaksi, ja sitten ensimmäisen kauden jälkeen Juve osti lupaavan, miltä näytti, pelaajan. Kuitenkin Juventusta Del Nerin jälkeen johtanut Antonio Conte ajatteli aivan toisin. Hänen alaisuudessaan Motta unohti, että tällainen paikka on pohjassa, ja pian ”vuokramatkat” alkoivat – Catania, Bologna, Genova, lyhyt esiintyminen Watfordissa keväällä 2015, ja siinä kaikki. Conteta vaihtanut Massimiliano Allegri ei myöskään vaatinut Marcoa, ja nyt näennäisesti lupaavan pelaajan ura on päättynyt umpikujaan.