Kulmapiirustuksen jälkeen Gabriel peitti Kane-potkun

Monsieur Arsene tietysti näkee pelaajansa joka päivä ja hän tietää toisinaan paremmin, mutta hänen White Hart Lane -pelissä ole mitään tekemistä sen 40 miljoonan punnan kustannuksen kanssa, jonka Wenger kerran ilmoitti. 72% tarkista välityksistä (lähinnä sivuttaisina ja kohti heidän porttiaan), ei ainoa valinta ja kevyesti poistettu pelin toisen puoliajan alussa, tekivät Coquelinista hänen pääsankariansa. Ehkä hän on edelleen puolustaja?

Kane valitsi parhaan ajan kauden 20. maaliin
Yhden pelaajan etulla Tottenham Hotspur juoksi eteenpäin. Kulmapiirustuksen jälkeen Gabriel peitti Kane-potkun, mutta pallo kimposi yksinäiselle Alderweireldille, joka jätti Ospin töistä. Sotku Mertezakerin kanssa johtavassa roolissa vasemmalle heittämisen jälkeen johti Harry Kaneen maaliin. Tänä vuonna englantilainen ampuu eri tavalla kuin aiemmin, mutta hän meni pelaamaan entistä joukkuetta vastaan ​​erityisellä tuulella. Periaatteellisen vastustajan tavoitteen viettämisen tulisi olla juuri sitä.

Sanchez teki maalin ensimmäisen kerran lokakuun jälkeen
Yksi syy heikkoon muotoon ”ampujat” on Alexis Sanchezin taantuma. Chileläistä hoidettiin puolitoista kuukautta ja palattuaan kentälle hän teki vain yhden pisteen – hän teki ratkaisevan maalin Burnley-maalia vastaan ​​FA Cupissa. Säästötavoite derbiossa tuli Spurs-tukialueen hitaudesta ja piti Arsenalin fanien toiveet tälle kaudelle.

Hyvä päivä Leicesterille
Pohjois-Lontoon derbyssä tehdyn arvonnan avulla empatia kettujen kanssa oli voimakkaampaa kuin muut. Ennen ottelua Watfordin kanssa Ranieri-joukkue oli kahden pisteen etumatkalla, ja Marezin ainoan maalin ansiosta etu nousi viiteen.
Tällä hetkellä yksikään johtavan ryhmän joukkueista ei ole kuin ehdoton mestari, vaikka Ison-Britannian jalkapalloissa – etenkin kymmenen kierrosta ennen loppua – mitkään ennusteet eivät ole punnan arvoisia. Kaikki muistavat toukokuun 2011 ja Manchester Cityn, joka suunnitteli muutaman minuutin kuluessa 2000-luvun ensimmäisen mestaruuden.