Kymmenen epäonnistunutta Juventus-yrityskauppaa viimeisen viiden vuoden aikana

Klubin on kuitenkin todennäköisesti aika etsiä korvaus Nkulille itselleen, koska kuuden kuukauden kuluttua hänen sopimuksensa päättyy. Sitten olisi kiva kiinnittää Kamerun itse ansaitaksesi rahaa, koska taloudellisten vaikeuksien vuoksi klubi ei voi tarjota hänelle kunnollista palkkaa. ”Lyon” on verhoillut koskia jo pitkään, Premier League -pelissä on hakijoita, mutta huhutaan olevansa kiinnostuneita Laziosta. No, huhut kerääntyvät hetkessä, joten on mielenkiintoista seurata tätä eeposta.

Eliasta ja Krasicista Anelkaan.
Siirtomarkkinoiden välitön avaaminen on hyvä syy muistaa vanhan Signoran epäonnistuneet ostot.

1. Michele Paolucci (esiintyy nyt Petrolulassa)

Tammikuu 2010. Juventusta johtaa edelleen Ciro Ferrara, mutta nämä ovat viimeiset päivät joukkueen mentorina. Kuukauden alussa turinialaisilla oli kriisi hyökkäyslinjassa – Trezeguet ja Yakint loukkaantuivat, Amauri hylättiin. Ja sitten joukkueen urheilujohtaja Alessio Secco muisti Juven pitkäaikaisen oppilaan Mikel Paoluccin. Häntä soitettiin kiireellisesti Sienasta, missä hän teki kaksi maalia neljässä kuukaudessa. “Kiire – saat ihmiset nauramaan”, joten osoittautui tällä kertaa. Ottelussa Veronaa vastaan ​​Paolucci ilmestyi kentälle ensimmäisestä minuutista, mutta Juventus hävisi 0: 1. Pian Ferraran seuraaja oli Zaccheroni, ja siitä hetkestä kauden loppuun saakka Paolucci pelasi yhteensä vain kaksitoista minuuttia. Seuraava esiintyminen maakunnallisissa joukkueissa, ja nyt 29-vuotias Paolucci pelaa Romanian Petrolulassa.

2. Jorge Martinez (Juventud)

Juventuksen jälleenrakentaminen kesällä 2010 alkoi nimittämällä Luigi Del Neri joukkueen mentoriksi. Yksi hänen ensimmäisistä yritysostoistaan ​​oli Jorge Martinez, Extreme-hyökkääjä Cataniasta, ja lisäksi turinien piti taistella palveluistaan ​​Lazion kanssa. Martinez maksoi joukkueelle kaksitoista miljoonaa euroa, lisättynä 1,2 miljoonan euron vuosipalkkio. ”Annan iloa ja tavoitteita. Älä odota hyökkääjien sivuilta läpimurtoja ja teräviä siirtymiä minulta ”, Martinez kertoi kesällä 2010.