”Mitä ei-liiga 1 -pelaaja tekee täällä?” Kysyt

Andrey Panyukov
Ikä 21 vuotta vanha
Kerho: Ajaccio
Ampulli: eteenpäin
Kustannukset: 350 tuhatta puntaa
Huhumäärä: pieni
Hakijat: Rennes, Lille, Saint-Etienne
Miksi voit lähteä: lupaava nuori pelaaja, joka on sopeutunut Ranskaan
Mahdollisuus poistua: korkea

”Mitä ei-liiga 1 -pelaaja tekee täällä?” Kysyt. Tosiasia, että Venäjän nuorisojoukkueen eteneminen herätti useiden kesällä kiinnostuneiden eliitidivisioonan klubien huomion. Sitten Panyukov päätti käydä läpi sopeutumisen liigassa 2. Jos alussa Andreilla oli joitain vaikeuksia, hyökkääjä alkoi saavuttaa vakautta lähempänä talvea.

Kyllä, 4 maalia 14 ottelussa ei ole loistava tulos, mutta Andrey lahjuu sillä, että hän saavuttaa tällaiset tulokset valtavalla työllä yhdessä League 2: n heikoimmista joukkueista. Kyllä, eikä tarkoita, että he antavat Panyukoville carte-blanketin, koska hän on kaukana ei aina pelannut koko ottelua. Siten 187 minuuttia maalia kohti on erittäin hyvä tilasto vain sopeutuneelle pelaajalle.

Mutta tämä ei anna vastausta kysymykseen, miksi se on eliittiosaston klubeille. Asia on se, että monilla joukkueilla on merkittäviä vaikeuksia hyökkäysvihjeiden kanssa. Esimerkiksi Saint-Etiennessa Robert Berich loukkaantui, ja Nolan Roux tuskin selviytyi tästä roolista. Lillellä ja Rennesillä on myös vaikeuksia tämän tehtävän suorittamisessa. Siksi kiinnostus Panyukoviin on melko looginen, ja mahdollisuus siirtymiseen lisääntyy huomattavasti.

Ezekiel Lawessi
Ikä 30 vuotta vanha
Kerho: PSG
Ampulli: eteenpäin
Kustannukset: 8,40 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: korkea
Hakijat: Barcelona, ​​Juventus, Inter, Sevilla, Valencia
Miksi hän voi lähteä: ei kelpaa PSG: hen, sopimus päättyy kesällä 2016
Mahdollisuus poistua: korkea