Nykyaikaisessa jalkapallossa joukkueen

Tällaiset tunteet vallitsevat Manchesterissa ennen ottelua, ja siksi tuleva derby ei ole muodollisuus, vaan ottelu, joka päättää paljon. Voittava ja automaattinen mestari City on entistä suurempi nöyryytys Unitedille kuin menettää liigan tavoitevaihtoehdolla vuonna 2012 kuin 6: 1 ja 4: 1 voittaminen, kuin ajatus siitä, miten viimeisen mestaruuden päivämäärä voitti.

Unitedin voitto on vahvuus ja se, että Mourinhon joukkue on valmis taistelemaan Pepin kolossia ensi kaudella. Pitkien tylsyyskausien jälkeen, jotka valaisivat vain Rashfordin pään tyyppiä, tämän pelin onnistunut lopputulos tekee “Manchester United” -faneista katsomalla tulevaisuuden optimistisesti ja rohkaisemalla siihen, että tämä vastustaja voi tavata taistelussa.

Nykyaikaisessa jalkapallossa joukkueen asemaa arvioi jatkuvasti yksittäiset ottelut ja lyhyet segmentit. Yleisesti ottaen “United” -kausi, vaikka se on vertaansa vailla “Cityn” tilaa ja ainutlaatuista suorituskykyä, näyttää melko kunnolliselta verrattuna Ferguson-jälkeisen aikakauden perintöön. Toisen ottelun jälkeen, jossa pelaajat ja Mourinho täysin epäonnistuivat Mestarien liigassa Sevillan kanssa, kauden hyökkäys hyppäsi jyrkästi miinuksen suuntaan. Ottelu, jonka piti antaa Old Traffordille toinen ligocampion-ottelu seuraavassa vaiheessa, muuttui täydelliseksi romahdukseksi. Ja mikä muistaa tämän kauden nyt?

Silloin Sevillan epäonnistuminen tuntuu nyt paljon painavammalta kuin taitava ja pätevä voitto Tottenhamin, Chelsean ja Liverpoolin yli kuin sankarillinen ristiriita Arsenalin kanssa Lontoossa. Kauden aikana ei ole maailmanlaajuisia tavoitteita, lukuun ottamatta Manchesterissa järjestettävää FA-cupia – joukkue ei menetä paikkaa Mestarien liigassa. Joten miksi ei anna ottelua, joka hävittää ottelun mestarit ja pilata puolueen “City”?