Pormestari Ria: Maailmancup oli iso osapuoli, olympialaiset ovat vaatimattomampia

Tämä on kaupunki pahamaineinen rikoksen kaduilla tai hyökkäyksen rannoilla? “Lukitset sanomalehden hyvin. Kyllä, kesällä tulee olemaan tapauksia, mutta se ei ole niin paha. ”

Tämä Brasilia olympialaisissa voi taloudellisesti vuotaa verta? “Emme rakenna mitään” valkoisia norsuja “. Meillä on vaatimattomampi kuin jalkapallon MM-kisoissa Brasiliassa ja Games Lontoossa. Meidän Olympic Park on alle Lontoon olympiastadion, kaikki urheilu vähemmän kuin Olympiastadionin Tokioon vuonna 2020. ”

pelottavaa KOK tarkastajat rakennustöiden viivästymisen? “Ulos meidän 56 hanketta, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta – puhtauden veden lahden Guanabara – kaikki on valmiina. Takaan sen. ”

Ensimmäinen ihminen Ria Paes näitä ja muita lauseita toimittaja kertoi Saksan päivittäin Die Welt.On odotettavissa, että se on peli täynnä paradokseja, jotka osoittivat, kun toimittaja ammuttiin että Bay: merimiehet ovat tästä, pelottava määrä roskaa ja läsnäolo vaarallisten bakteerien – ja lyöntien nähdä, että roskakoriin voi todella poimia jälkeen kauhat.

“en näe sitä ongelmana olympialaisissa, mutta menetetty mahdollisuus kaupungille. Jäteveden ongelma huolestuttaa Rioa “, Paes myönsi. Järjestäjät perin lupasi puhdistaa vettä 80 prosenttia, mutta sen sijaan se sanoi, että he ovat pyytäneet vain 60 prosenttia.

Paes esittää miehen visio, kun malli tarkoittaa vuotta 1992 ja Barcelonassa: tuskin mikään muu kaupunki koskaan Olympialaiset eivät auttaneet niin paljon rakentamaan kohti houkuttelevuutta.Katalonian pääkaupunki on erittäin suosittu kohde.

Rio siis sijoittaa suuria summia infrastruktuuriin, kilometrien maanalaisia, kansainvälinen lentokenttä.

Mutta on iso varoitus. Vuonna 2007 Rio järjesti Panama-pelit, mutta monet stadionit eivät missään olleet tyydyttäviä! Pyöräily velodromia purettiin, vain vesipostut ja vesipallo-ryhmät vetäytyivät uima-altaaseen. Entinen Kylä urheilijoille myytiin asuntoja, mutta nykyään rakennus sortuu ja ympäri vaania krokotiilit…

Legendaarinen Maracanã, jossa hän on viimeksi pelannut jalkapalloa mestaruuden finaaliin? Hän sai “kasvojenkohotuksen” Panameric-peleille, mutta Neymara et al.taas ei toimi.

“jalkapallo, se oli erityisen suuri puolue, jolla brasilialaiset osoittivat paras puoli”, myöntää Paes. “Toivon, että olympialaiset myötävaikuttaa merkittävästi kaupungin kehittämistä, tehokkaampi kurssin asioita.”

Optimistinen ihminen on vain muutamana päivänä vuodessa. Sitten törmätään todellisuuteen.