Rangnik ja Krosche ovat erinomaisia ​​liittolaisia

Ehkä Nagelsmann ei edes hallitse useiden miljoonien dollarien monisteita Qatari-šeikistä, hän päätyi silti yritykseen, joka oli valmis tarjoamaan hänelle paljon. Kyllä, he eivät voi kilpailla Pariisin tai Madridin rikkaiden kanssa, mutta Red Bull pystyy salakuljettamaan pelaajia yhdestä klubista toiseen pienen määrän verran epäröimättä. Vuonna 2015 katselimme vastaavaa Nabi Keitan siirtymistä Red Bullista tai äskettäin Tyler Adamsin siirtymistä New Yorkin sivukonttorista. Viime vuosina 16 pelaajaa on siis muuttanut Itävallasta Saksaan.

Rangnik ja Krosche ovat erinomaisia ​​liittolaisia, mutta valmentajan ”ystävien” joukossa on toinen vaikutusvaltainen henkilö. Puhumme Paul Mitchellistä – valinta- ja kehityspäälliköstä. Hänet tunnetaan kyvystään löytää tulevaisuuden tähtiä, ja juuri hänelle olemme velkaa Dele Allin nopean edistymisen sekä Son Heung Minin ja Toby Alderweireldin siirrot Tottenhamille.

37-vuotias käsityöläismestari on vasta alkamassa, ja kunnianhimoinen Leipzig näyttää hänelle täydellisenä uutena klubina. ”He näyttivät minulle kaiken potentiaalin ja vakuuttivat minua katsomaan kauas tulevaisuuteen. Tärkeintä on tehdä kaikki omalla tavallasi, kuten Red Bull haluaa. Jatka uskoamme ihanteitamme emmekä matkia Dortmundin Borussiaa tai Baijeria. Haluamme kasvaa ja kehittää kykyjämme ja ajatella kauas eteenpäin. ”

Mikä on ”Red Bull Way”? Ensinnäkin tämä tarkoittaa, että vain jalkapalloilijoita, jotka eivät ole yli 24-vuotiaita, ostetaan. He eivät halua ostaa tähtiä, jotka vuodessa tai kaksi pyytävät poistumista, kuten tapahtui Keithin ja Liverpoolin kanssa. Joten jälleen kerran, ei ole mitään yllättävää siinä, että Nagelsmann oli jo todennut pitävänsä nuoresta joukkueesta.

”Haluan tukea Red Bullin viljelmää DNA: ta ja kehittää samalla omia ideoitasi.