Siirtymävaiheen tulisi todellakin olla suhteellisen kivuton

Ehkä nuori Nagelsmann ei lainkaan näytä siltä kuin henkilö, joka on viime aikoina toiminut, mutta heidän jalkapallo on lähes erottamaton. Mentorin mukaan hän on todellinen Rangnikin korkean paineen fani. “Seuralla on selkeä filosofia, jonka tavoitteena on pitää hallussaan pallo ja nopea paikallinen hyökkäys. Rakastan tätä tyyliä. ”

Siirtymävaiheen tulisi todellakin olla suhteellisen kivuton. Nagelsmannin rakastama joustava muodostelma 3-5-2 on myös hyvin tuttu paikallisille pelaajille: ”On tiedossa, että hän [entinen valmentaja] käytti tätä taktiikkaa useammin. Suunnittelemme jatkaa sen käyttöä. ”

Rangnik oli itse joustava valmentaja, joka oli valmis muuttamaan lähestymistapaansa milloin tahansa. Esimerkiksi 6. huhtikuuta Bayeria vastaan ​​hänen joukkueensa pelasi kokonaan vastustaja, joka voitti 2-1 taukoa vastaan. Toisella puoliskolla muodostelma muuttui 3-5-2; Keskikenttäpelaaja Conrad Laimer meni puolustuksen oikeaan reunaan, ja Nordi Mukiele meni auttamaan base-pelaajia Willy Orbania ja Ibrahim Konatea.

Gambiitti oikeutti itsensä, ja vihollisen hyökkääjät lopetettiin. Seurauksena Leipzig juhli voittoa tuloksella 4: 2. ”Emme voineet päästä peliin. Sitten siirryimme 3-5-2: een ja näytimme, mihin pystymme ”, valmentaja selitti.

3-5-2 ei ollut päätaktiikka, mutta kaikki pelaajat tuntevat muodonmuutoksen hyvin. Tässä esiintyjät ovat yleensä täydessä järjestyksessä: luotettavat Ibraima Konate ja Dio Upamekano toimivat puolustuksessa, ja nuoret Lucas Klostermann ja Marcel Halstenberg on jo kutsuttu Bundestimiin. Kaikkien Nagelsmannin käytettävissä olevien kykyjen perusteella voit olla varma, että näemme houkuttelevaa ja vilkasta jalkapalloa hänen osastoiltaan.

Mutta kaikki ei pysy ennallaan. Esimerkiksi akatemia odottaa lisää uudistuksia. Junioritasolla ”Leipzig” on jo voittanut kaikki mahdolliset palkinnot, mutta kukaan Akatemian alkuperäiskansoista ei ole asettunut tukikohtaansa, josta suurin osa koostuu ”tuonnista” muista seuroista, joiden nimessä on haluttu ”RB”.