Soturi, jota Risti silmät uskovat. Minulle se on myös sitoutuminen, Pavelka sanoo

Minulla oli myös lapsuussuhde, olin tuolloin Ajaxissa Sparta-opiskelijoiden kanssa ”, Pavelka muisteli. Hän palasi vasta lokakuussa, kun valmentaja vaihtui.

”Olen iloinen voidessani olla taas joukkueessa. Jos pelaan, se on minun tehtäväni. Tietenkin se auttoi minua, että muutama kaveri ei voinut olla täällä. Kilpailu on edelleen niin suuri, se on terve ja meidän kaikkien on taisteltava pisteistä. Jokaisella on oma roolinsa, se on hyvin asetettu ”, hän kertoi. Minulla ei ollut valmentajan luottamusta, mutta niin se on jalkapallossa. Jokaisella valmentajalla on pelaajia, joihin he luottavat.Tiesin, että minun täytyi pelata hyvin klubissa ja kiinnittää siten huomiota itseeni. ”

Uusi valmentaja luottaa Pavelekiin paljon. Hänen ansiosta keskuksella on paljon valittavissa. Souček, Dočkal, Darida, Trávník, Frýdek…Paikka on vain kolmelle.

“Kun pelaaja tuntee luottamuksen ja tunnen sen, pelata on helpompaa. Mutta se on myös sitoutuminen, koska haluat antaa sen takaisin valmentajalle. ”

Pavelka on symboli muutokselle, joka tapahtui maajoukkueelle syksyn aikana. ”Tärkeintä oli, että ensimmäisessä ottelussa valmentajan vaihdon jälkeen tulos oli, että voitimme Slovakiassa. Se toimi matkustamossa, olemme lähellä toisiaan, on hauskaa, mutta tiedämme taas, kun riittää, ”totesi Pavelka.

Vahvista nyt vain maanantaina Slovakiaa vastaan.Kyse on liigan B ylläpidosta ja samalla edullisemmasta käytöstä Euro 2020-karsinnassa.