Strömsgodset – Boleslav 0: 1, puuttuva tavoite, Tsekki joukkue cup loppuu

Victory he eivät nauti. Tšekin joukkue tarvitsi vähintään kaksi maalia saadakseen mahdollisuuden. Ensimmäinen ottelu viikko sitten kotona odottamattomasti menetti 1: 2. Mutta kostoksi onnistui pisteet vain kerran, kun dorážce nuorten Cermak.

Tässä tapauksessa menettely ei ole kaukana, viisi minuuttia ennen loppua hän sai loistavan tilaisuuden vuorotellen Chramosta. Mutta sen jälkeen syötön Zahustela kymmenen metriä ja potkut heikosti keskelle tavoite.

“Voisimme vielä käsitellä prosessia. Oli erittäin lupaava tilanne, valitettavasti olemme puuttumalla niihin, “pahoitteli Boleslav valmentaja Karel Jarolím.

Boleslav ja ensi viikolla epäonnistuu neljä muuta Tsekin edustaja kupit. Pilsen ja Sparta tiistaina Tel Avivissa. CSKA Moskovan kurssi alkaa Mestarien liigalle. Jablonec keskiviikkona 3. rd.European Round sarjan kysyy Liberec Kööpenhaminan ja päivää myöhemmin izralský Kiryat Shmona.

Boleslav kostoksi Drammen lämmennyt toiveikas. Aivan kuten ensimmäisessä ottelussa puolen tunnin kuluttua. Jälkeen Kysela oikealta puolelta torjuen hyökkääjä sai makkaraa, pallo pomppi maaliin alueelle, jossa hän oli kärjen dopíchl sujauttaa avoin portti Cermak.Ja sen jälkeen puoli saattaa osua menettelyä, mutta yritti tekninen kiemura pallo osui verkkonauhaan.

Kaksikymmentä isäntä Sparta oli yksi neljästä tulokasta lähtö- muodostumista vastaan ​​ensimmäisen kaksintaistelun, valmentaja Karel Jarolím piti istua jopa tukea Ščuka kanssa Chramosta, penkillä loukkaantumisen jälkeen pysynyt edes Skalák ja kesän hankinta Baros Norjassa tai matkustanut.

lisäksi Cermak osaksi avauskokoonpanoon sai kahdeksantoista vuotta vanha ranskalainen keskikenttäpelaaja Malpon tai kokenut Magera.

Pelataan tasapainoinen ottelu, vieraat löysivät mahdollisuuksia lupaavista tauista ensimmäisen puoliskon aikana, mutta lupaavat hyökkäykset tekivät epätarkkuuksia.Kun toiminto tuli puolen tunnin.

Koti ravisteli alussa jälkeen standardin tilanne, vieraat eivät kata korkea Madsen Keski-puolustaja, joka johti yksin pienestä kalkkia. Suunnattu paitsi keskelle maalin missä maalivahti oli valmis Veselovský.

Vaikka ensimmäinen leikkaus oli melko helppoa, pian sen jälkeen puoli oli kovaa työtä. Sörum pystyi pudottamaan esteestä, mutta Boleron maalivahdit vielä akrobatiaa ilmapalloa. Kuuluisa hitti.

Koti Shattered riko mahdollisuudet, kun taas avulla suuren fanit Boleslav kohdistui paineita tuolloin, mutta goalscoring mahdollisuudet eivät pystyneet luomaan. Voisi ole merkitystä, koska ne johtavat 0: 1 riitti.

Boleslav pikaisesti laittaa toinen tavoite, kentällä vähitellen meni Skalák, Chramosta ja SCUK.Mahdollisuus kääntyä koko kaksintaisteluun tuli lopussa, mutta Chramosta ei käyttänyt sitä.