Tavoitteet ja viinit CSKA

Lontoon CSKA muistettiin hyökkäyksestä, mutta oli pettynyt täytäntöönpanoon ja puolustaviin toimiin.

UEFA: n verkkosivuilla laskettiin 34 vaarallista hyökkäystä kotijoukkueelta, vieraat – 30 tällaista lähestymistapaa. Yhteensä “ampujia” iski 18 laukausta (9 – maalilla, 6 – päähän) ja teki 4 maalia, vaikka se voisi olla enemmän, olla rehellinen.

Tavoitteet ja viinit CSKA. 30 vaarallista hyökkäystä ottelussa Arsenalin kanssa. Kuva: UEFA, Arsenal

“CSKA” iski 11 kertaa (vain 4 osui maaliin) ja teki sen rangaistuspisteestä, kun taas punainen ja sininen, jotka juoksivat hyvin vastahyökkäyksessä, 7 kertaa istutti jonnekin Peter Cechin portista. Kaikki tietävät, että “Arsenalin” pitäjä on viime vuosina ollut huomattavasti ohi, ja sen täytyy olla kireä, mutta CSKA: n pelaajat ovat tiivistäneet tarkkuuden.

Lopputulos 4: 1 osoittaa luokan eron, mutta ei vastaa kaikkia Viktor Goncharenko -joukkueen hyökkäyksiä. ”Ne ovat hyvin liikkuvia, he osaavat työskennellä pallolla ja pelaavat hyvin hyökkäävässä tyylissä. Emme ole tottuneet tähän Premier-liigassa “, – Arsene Wenger puhui sujuvasti kilpailijoista.

Alexander Golovin – aarre. Ainoa Venäjän suurlähettiläs, joka pitäisi jättää Englantiin. Ja hän raahasi pallon eteenpäin ja läpäisi ja otti pois ja kauniisti löi rangaistuksesta (ensimmäistä kertaa urallaan) oikeassa yläkulmassa, kun Cech liukui hitaasti hänen puolelleen. Golovin on epäilemättä paras CSKA: n kokoonpanossa, Emiratesissä hän hehkui merkillä “For Sale”. Toivon, että Arsenalin partiolaiset ovat keränneet riittävästi tietoa, Lontoon klubin on aika rikastuttaa Moskovaa.

En pidä siitä, miten tšekki-slovakialaiset tuomarit työskentelivät reunoillaan: jo 6. minuutissa kaikkialla läsnä oleva ja huutava kaikkialla Pontus Wernblum (kuten tavallisesti, ruotsalainen pelasi suurta kenttää toisella puolella kenttää) heitti päätään täydellisesti Musaan, nopea Ahmed pääsi tunkeutumaan rangaistusalueelle , mutta tuomarit lopettivat pelin ja vahvistivat sen, mikä ei ollut. 28. minuutilla Mesut Ozil lähti Aaron Ramseylle (hänet tunnustettiin ottelun parhaaksi pelaajaksi), joka teki Gunnersin kolmannen tavoitteen, ja osa Walesin ruumiista putosi ulkopuolelle. Sivutuomari jostain syystä ei nostanut laatikkoa.