Tavoitteita “vanhanaikainen”? Pöydän yläosa on Olomoucista

Olomoucin jalkapalloilijoiden valmentaja Leoš Kalvoda tuli ohjaamoon kuuluisan pitkäkarvan rinnalla. Hämmentynyt sigmákům kuivasti esitteli “lähettää”: “Emme hroťáka yksi, hänen nimensä on Jan Koller ja haluaa vain viisitoista tuhatta kuukaudessa.”

ymmällään pelaajat eivät tiedä vai nauraa…Tai ehkä hän tarkoittaa vakavasti? Loppujen lopuksi hän on 42 ja päättyi neljä vuotta sitten…55. tavoitteita historiallisesti parhaiten Tsekin maajoukkueen hyökkääjä annettiin asioita koulutukseen ja istui vieressä hyökkääjä Vaclav Vasicek.Kalvoda sanoi: “Otat rahaa, älä anna tavoitteita, joten toimme yksi levnýho ampuja.”

montenegrolaisten keskikenttäpelaaja Denis Cana kallistui kohti urheilupäällikkö Ladislav Minar: “Kuka se on?” Nauraa purkautunut. “Se oli niin tyhmä”, Kalvoda sanoi. “Keventääkseen sitä hieman.”

Minar lempeä sävy hän jatkoi: “Niin kääntyä tällaisessa pommikone tuli matkustamoon. Denis ei ollut ainoa järkyttynyt. ”

Koller tuli Olomouc keskustelun opiskelijoiden amerikkalaista jalkapalloa, oli hypätä pysähtyi Andrův stadion ja pilata hauskaa.Muutama päivä ennen ensimmäisen kauden alkamista, liigan “vanhanaikainen” ilmapiiri on positiivinen. “Nervousness tulee tuntiin ennen ottelua Teplicessä”, Kalvoda muistaa lauantain TV-ensi-ilta. “Ainakin pojat voivat näyttää kansakunnan. Toivottavasti ei tule ruuvaa se irti. ”

Sigma jälkeen nopea paluu huipulle liiga, jossa se oli ennen syksyllä häpeällistä kolmekymmentä vuotta peräkkäin ja säännöllisesti hyökkäsi Euroopan Cupit, hieman tuntematon. Vedonvälittäjien mukaan hän ei ole yksi neljän suurimmista kannattajista laskeutumiseen eikä hän ole osallisena Euroopassa. “Emme ole suuria, ei alibisia. Tämä joukkue on laadukas pelata pöydän yläosassa “, Minar sanoo. Kalvoda nyökkää.

Tällä joukkueella on sekä vahvuuksia että heikkouksia.Kesällä Minar onnistui saamaan vahvistuksia osaksi raikuva hyökkäävä – 32letého Juraj Halenár, slovakki Suter. Lisäksi kolme pelaajaa täydentää varsin joukkue – Universal Stephen kokenut maalivahti kakkuja, saalistushinnoittelu siipi Moulis. Se oli peli puolin olisi Olomoucin aseita Kalvoda on 4-5-1 terävä maakunnat valita: Peter Navratil tehdä vuorottelun paitsi Moulis ja Zahradníček ja Falta. “Laidoilta meidän on oltava vahvoja,” uskoo valmentaja.

Ryppyjä mutta puolustava ja tekee sen akseli. Team koulutukseen tarpeeksi myönsi lisäksi Sigma vieläkään tuo avain vaihde keskikenttäpelaaja loukkaantumisen jälkeen Bystroň tai tulppa.Nuori ulkomaalainen, Srba Radakovich (viimeisin FC Bologna) ja Albanian Qose (PAOK Thessaloniki), testaa nyt näitä virkoja. “Tiedämme missä kenkä työntää meitä. Meillä on vielä aikaa vahvistaa. Teemme töitä “sanoo Minar.

Lisäksi kapteeni Rajnoch mutta todennäköisesti keskellä puolustus saa mahdollisuuden Teplicessä nuorten Svozil ja tilaa niiden edessä on puhdas,” Hän ei tiedä, mitä Koller. ” “Denis ehkä vain leikkiä,” hymyilee Minar.

Miten haluat Olomoucin jopa toisen divisioonan lähes Major League säilytti budjetti on noin 80 miljoonaa, toimenpiteen jälkeen, esittää eliittiin? “Meidän on tultava oikeudenmukaiselta puolustukselta”, Kalvoda sanoo. Sigma on perinteinen jalkapallorakennus Moravaan.Kuitenkin paluu haukiasemaan todennäköisesti hidastuu. “Alhaisuus, nöyryys”, Minar toisti. “Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa oli saada takaisin. Mutta pelaajat ovat psykologisesti joustavampia toisen liigakokemuksen jälkeen. “