Toinen jalkapalloseura on Etelä-Böömiin, Poborský tulee

“Useiden kuukausien valmistella Akatemian työtä, meillä on useita kysymyksiä vastaukset ja uskallan sanoa, että me suorittaa onnistunut akatemia”, sanoi Poborsky joka on ennätys määrä esiintymisiä Tsekin maajoukkueen (118 peliä). </P >

muistio luomiseen soccer Academy Etelä-Böömin alue tiistaina allekirjoitti alueellisen presidentti George Zimola, Budweisin kaupunginjohtaja Jiri Svoboda ja puheenjohtaja jalkapalloliiton Miroslav Pelt.

“Palloliitto aloitti tänä vuonna projekti jalkapalloakatemioiden varmistaa riittävä olosuhteet hoidossa lahjakkaimpia pelaajia Tšekissä “sanoi puheenjohtaja FARC Miroslav Pelt.

Hän lisäsi:” tämä on alue, joka aiemmin jalkapallo merkitsi paljon ja toi suuria toimijoita, kuten Karel Poborsky tai Tomas Sivok, mutta hän ei ole tällä hetkellä niin onnistunut.Kääntää tilanne ja asema parani, tämä voi suuresti auttaa vasta tuleva Academy. ”

lahjakkaita pelaajia on turvattu palvelun liitoksen valmistelut ohjauksessa asiantuntijoiden nuorten jalkapallo, muu urheilu koulutus, opetus, ravintola- ja juomia ja tarvittaessa majoituksen.

“Alueelliset jalkapallo akatemia ikäisille neljätoista ja viidentoista vuoden tarjota pelaajilleen kokonaisvaltaisen hoidon koulutukseen, varmistaen ruokavalio, lääketieteen ja ennaltaehkäisevä hoito tapahtuma korostetaan yleistä urheilu yksilön kehitys ja hänen jalkapallo kasvua “, sanoi hankkeen koordinaattorina varten jalkapalloliiton Zdenek Bursa.

Akatemia on tukea maakunta-ja kaupunki.Ja koska jalkapallon Etelä-Böömin kuolee – tällä hetkellä ei ole joukkueen Top Division lähtien Tsekin Budejovice viime vuonna taka toisen divisioonan.

“yhdistävät resursseja säätiön, ja olemme valmiita tekemään auttaa turvallisuutta opiskelijoille. Meille se ei pääty siihen tulokseen peruskoulutusta, meidän tulisi jatkaa toisella asteella. Ensisijaisesti tämä ei ole pelkästään Dynamo Tšekin Budejovice, South Bohemia, mutta koko jalkapalloa “sanoi Etelä-Böömin kuvernööri Zimola.

Budweiser Kaupunginjohtaja Svoboda lisäsi:” arviointi Etelä-Böömin jalkapallo on objektiivinen ja ei iloitse meitä. Kaupunki varattu useita tunteja ja useita kymmeniä lapsia ympäri maakuntaa luo asianmukaiset olosuhteet.Sen pitäisi olla matkan alku, jonka lopussa Dynamo České Budějovice on tšekkiläinen eliitti. Kaupunki on keino edistää nuoria, ja Akatemian perustaminen on sopusoinnussa aikomuksemme kanssa. ”

Ensimmäinen alueellinen akatemia toimii jo Pilsenissä ja Jihlavan kokeilujärjestelmässä.

“Kaiken kaikkiaan akateemikkojen perustaminen useimmissa maakunnissa ja Etelä-Böömiin kuuluu edelläkävijöihin”, lisäsi Bursa-projektin koordinaattori.