Uudella kaudella ei tulisi kiinnittää huomiota uusista supertähteistä

Hyvä esimerkki on Eric Meyechak, 19, joka jätti seuran kesäkuussa liittyessään Erzgebirgeen toisesta divisioonasta. Puhumme pelaajasta, joka kävi läpi kaikki nuorten tasot “Leipzigissä” ja jopa pelasi tukikohdassa – esimerkiksi Europa Celtican “Celtic” vastaan. Mutta vielä hyvin nuori Mayechak päätti kokeilla onneaan huomattavasti vähemmän arvostetussa klubissa eikä toivonut saavansa mahdollisuuksia omassa joukkueessaan.

Sen on muututtava. Nagelsmann toivoo, että nyt akatemian valmistuneet eivät karkaudu heti helvettiin, vaan kuuluvat hänen tiiminsä. Klubi ilmoitti jopa odottavansa kotitekoisia kykyjä kokoonpanossaan. Viestinnän, markkinoinnin ja urheilusuhteiden johtaja Florian Scholz myönsi: ”Odotamme näkevämme ainakin yhden“ oman ”ytimessä. Nagelsmannin pitäisi auttaa meitä tässä. ”

Joten kyllä, he odottavat Nagelsmannilta paitsi voittoja myös uudistuksia. Hänen täytyy taistella lahjakkaita nuoria ja tehdä lupaavista geekeistä hallitsevat mestarit. Hän työskentelee äskettäin ammatillisen sopimuksen saaneen 18-vuotiaan Fabrice Hartmannin ja Tanskasta tulevan Mads Bidstrupin kanssa, jotka “murtautuvat varmasti pääjoukkueeseen”. Nagelsmannin aikakausi alkaa – muutoksen aikakausi.

Uudella kaudella ei tulisi kiinnittää huomiota uusista supertähteistä kasvaneeseen Juventukseen tai Barcelonaan, vaan myös Leipzigiin, joka valmistautuu hitaasti tulemaan Red Bullin jalkapalloimperiumin pääkaupungiksi. Ja valtaistuimella – Nagelsmann.

Istanbulin aattona pidettiin 44. UEFA Super Cup, joka pelattiin perinteisesti Mestarien liigan voittajan ja Europa League -voiton – Liverpoolin ja Chelsean – välillä. Englantilaiset, joiden kansalliset mestaruuskilpailut olivat vasta alkamassa, näyttivät erittäin värikkäästä ja arvokkaasta näytöstä, vakuuttaen jälleen kerran, että tämän maan joukkueet ovat vakavasti valmiita ottamaan mantereen johtajuuden Espanjan edustajilta, jotka ovat viime vuosina hallinneet eurooppalaisia ​​turnauksia.