Valmistelussa menetimme arvokasta aikaa, sorry Jihlava valmentaja

FC Vysočina jalkapalloilijat kohtaavat Jihlava-klubin viidennen vuoden alussa huomenna korkeimmalla kotimarkkinoilla. Klubi haluaisi perustuttava kolmen edellisen vuoden aikana, jolloin Jihlavan aina onnistunut kokoamaan etukäteen.

“Klubi vakautetaan taloudellisesti se auttoi siirtoja, joka tapahtui kesällä.Käytännössä käymme tasapainossa “sanoo johtaja FC Vysocina Zdeněk tulis ensisijaisesti myynnin nuorten hyökkääjä John Clement Bundesliigan saksalainen seura VfB Stuttgart.

” Haluamme hyödyntää aiempia vuosia, kun olemme taulukossa sijaitsee rauhallisessa keskustassa , “Jatkaa Tulis, joka ei asettanut tiettyä tavoitetta. “Haluamme olla kymmenes suurempi”, hän sanoi.

Klubi on ollut haastava kesäaikana, kun menettää vähitellen urheilupäällikkö Joseph poika (Slavia Praha) ja neljä pelaajaa: lisäksi Clement seuran vasemmalle ja puolustaja Matt Hybš (lopussa lainan Sparta), keskikenttäpelaaja Tomas Kucera (hosting Pilsen) ja hyökkääjä Haris Harba (hosting Trnava).

“cadre kokeneita suhteellisen merkittävä liike, joka syntyi ja kiinnostusta joitakin pelaajia,” sanoi uusi urheilupäällikkö FC Vysočina Milan Bokša. “Työtä, vaikka se on hektinen, oli varmistaa, että se voi riittävä saatavuus.Jotta tavoitteet, jotka ovat päättäneet saavuttaa. ”

Highland siis vahvistettava kaikissa asennoissa: paikka maalivahti veteraani Jaromir Blazek, joka jäi eläkkeelle, tuli Matej Rakovan (Slavia), puolustamiseksi Milanon MIŠUN (Jablonec), varmuuskopiointi Adam Janos (lainan Sparta) ja hyökkäävä Pavel Dvorak (Hradec Kralove).

“Haluaisin muistuttaa, että kevään aikana tuli keskikenttä Petr Nerad (Bohemians 1905) ja kesällä saman sarjan Marek Opluštil (Zizkov) “, lisäsi Boks. “Uusi pelaajat mielestämme on ainakin keskimäärin – ja joissakin tapauksissa Olen vakuuttunut, että jopa parempi – suorituskykyä,” uskoo urheilun johtaja.

luottamus Jihlavan pelaajaa vakava valmistelu: yhdeksästä ottelut Jihlava voitti vain kaksi (yli osallistuja I.Luokan Žebětín 9: 2 ja lauantain harjoituksissa toisen liigan Tábor 4: 2), tai sijoitettiin seitsemän tappioita. Erityisesti tulokset Slovan Bratislava (0: 6), Dukla Praha (1: 6), Slavia Praha (1: 4), Ceske Budejovice (4: 5) ja toisen sarjan Saksan Fürth (1: 5) tuotti riveissä Jihlava katsojaa epävarmuus .

“Emme voi olla tyytyväisiä valmisteluun. Päinvastoin “, hän tunnusti Jihlavan valmentaja Ludek Klusáček hän ei huolehdi murskatappion. “Meillä oli paljon testattuja pelaajia, ja tulos oli periaatteessa minimaalinen”, hän muistutti. “Olemme menettäneet arvokasta aikaa. Ehkä kuukaudessa “pahoittelee.

” Cadre sai muodossa, jossa se on, viime hetkellä. Ja valmistaminen ja pelata itse siirtyi liigan alkuun.Mikä on erittäin epämiellyttävä minulle ja joukkueelle. Ja toivomme, että pian se kaikki sopii, “haluaa.

Lisäksi vain odottaa Avauskierroksen Ylämaan erittäin haastava testi. Perjantaina iltapäivällä tšekkiläinen televisio toivottaa tervetulleeksi Sparta Praha.