Viime kaudella Eindhovenin joukkue viimeisteli

Halutun asemansa osalta pelaaja itse sanoo, että hän pystyy sopeutumaan lähes mihin tahansa paikkaan kentällä, mutta saa enemmän iloa pelaamasta sivupelaajaa tai sijoittua alle kahden eteen. Kaavio 4-2-3-1, jonka julisti Benitez, ei tarkoita edellä mainittuja paikkoja. Kuitenkin pelaajat, jotka pelasivat keskellä hyökkäävän keskikenttäpelaajan (nimittäin Gamshikin pelaamisen täällä) pelaavat Benitezin johdolla, pelasivat aina hyvin kirkkaasti ja olivat tärkeä osa tiimiä. “Valenciassa” tällainen pelaaja oli Pablo Aimar, “Liverpool” – Stephen Gerard, “Chelsea” – Juan Mata. Poikkeus sääntöön oli vain Wesley Sneijder, jota vammoja kiusasi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että uudella kaudella Gamshik vain lisää. Hänen edustajansa on jo kertonut, että Marekilla oli hyvä käsitys kentästä Higuainin kanssa, ja Kalehonan, Insignein ja Mertensin tukemana neapolitanssien hyökkäys voisi olla päänsärky kaikille kilpailijoille.

Viime kaudella Eindhovenin joukkue viimeisteli hollantilaisen mestaruuden hopeamitaleita, jotka päättyivät Amsterdamin Ajaxin takana. Mutta kesällä, koska sen pitäisi olla Alankomaiden mestaruuskisoissa, merkittävimmät pelaajat alkoivat saada houkuttelevia tarjouksia ulkomailta. “PSV” ei ollut poikkeus, ja näytti siltä, ​​että siirtoikkuna tuhoaisi kauniin joukkueen, koska lähes kaikki johtajat lähtivät klubista. Kevin Strothman meni romaneille 17,5 miljoonaan euroon, Jeremein Lens, joka teki 19 maalia viime kaudella, meni Kiovaan näyttämään vallankumouksen Dynamossa Blokhinin kanssa. Dries Mertens, josta tuli Eindhovenin keskeinen henkilö, muutti Napoliin. Sen lisäksi hän suoritti uransa Van Bomel -klubin symbolina ja jätti tukialueelle reiän. Niin monien tärkeiden toimijoiden menettäminen tietenkin pitäisi heijastua joukkueen esityksissä. Älä vain kiire ennustamaan laskua. Nyt joukkue on siirtynyt uusiin persoonallisuuksiin ja panoksiin eilisen juniorin parissa.