Walesin Leigh Halfpenny sulki pois Springboks-ottelusta aivotärähdyksen vuoksi

Wales on lauantaina ilman Leigh Halfpennyä Etelä-Afrikkaa vastaan. Lionien täysi selkäosa ei ole toipunut aivotärähdyksestä, jonka hän kärsi, kun Samu Kerevi taputti Australian voiton aikana tässä kuussa. Tämä aiheutti dilemman asemassaan ja ulkopuolella puolueelle, joka etsii ensimmäistä syksyn puhdasta pyyhkäisyä. Afrikka kiinni varmuuskopiointipuoliskoillaan, kun De Klerk pysyy myynnissä. Lue lisää

Walesilla on vaihtoehtoja täysillä takaisin Liam Williamsissa ja Gareth Anscombessa, mutta jälkimmäinen on ollut ensisijainen valinta Sportingbet ulkopuolella – puoli tässä kuussa.Halfpennyn poissaolo jättää maalin potkaisevan roolin täyttäväksi. Heidän seuraava tarkin pelaajansa teistä on Dan Biggar, joka pelasi lauantaina 10 vastaan ​​Tongaa.

“Leigh teki harjoituksia lauantaina, mutta oli silti tunne heikkopäätä ”, sanoi Walesin hyökkäysvalmentaja Rob Howley. “Pelaajien hyvinvointi on etusijalla, joten hän kaipaa tätä viikonloppuna, mutta George North on jälleen täydessä harjoituksessa.” Pohjoinen jatkoi kuollutta jalkaa Australiaa vastaan.

“On pettymys menettää Leighin laadun pelaaja, mutta se antaa jollekin toiselle mahdollisuuden ja tunnemme, että olemme kehittäneet syvyyttä kolmen takaosan joukossa. Pari vuotta sitten valinta ei kestänyt liian kauan, mutta nyt se on todella terve keskustelu. Liam voi astua takaisin täydellä selkänojalla, Gareth on pelannut siellä ja Hallam Amos on palannut.Kyse on oikean sekoituksen saamisesta. ”

Kysyi, olisiko ollut vaikeaa jättää kokenut Biggar Skotlantia ja Australiaa vastaan, Howley sanoi:” Ei oikeastaan. Kaikki ovat keskustelleet ulkopuolisesta Sportingbet asemasta vuosia Walesissa, ja se ei muutu koskaan. 10-vuotiaillamme on kyse taitoasetusta ja aseman laadusta. He ovat kaikki erilaisia: Gareth pelasi erityisen hyvin Australiaa vastaan, mutta yhtä hyvin kuin Dan ja Rhys Patchell viime viikonloppuna. ” kolme viimeistä ottelua osapuolten välillä. “He ovat aina kovia pelejä heitä vastaan ​​ja he ovat erittäin motivoituneita”, Howley lisäsi. ”Meillä on yhdeksän voittoa peräkkäin ja on todella erityistä olla osa tätä.En ole koskaan kokenut joukkuetta, jolla on niin vahvaa syvyyttä: Kansainvälinen rugby ei aina ole tyyliä, vaan sisältöä, ja meillä on ollut niin viime viikkoina. ”

Etelä-Afrikka aloitti kiertueensa yhdellä – pistetappion Twickenhamissa, mutta pisteytti sitten Ranskan ja Skotlannin. Poliisi, joka oli heikko ja innostunut Cardiffista vuosi sitten, on löytänyt itsensä uudelleen. “Haluamme takaisin siihen, kuinka olemme perinteisesti pelanneet rugbyä”, sanoi heidän ampiaispenkkinsä Willie le Roux. “Oli vaihe, jolloin ihmiset eivät enää pelänneet Springboksia, mutta saamme sen takaisin niiden valmentajien rakenteiden läpi, jotka valmentajat ovat asettaneet. Jakautuminen: rekisteröidy ja saat viikoittaisen rugby union -sähköpostimme.

“Pojat leikkivät toisiaan enemmän ja Sportingbet bonus rakennamme hienosti.En ollut mukana viime vuonna, ja toisinaan mietin, olisinko koskaan uudelleen. Katselin katsojana peliä Ranskaa vastaan ​​ja se palautti liekin minussa. Toivon voivani pelata World Cupissa, turnauksessa, joka lupaa olla avoin kansainvälisten otteluiden kanssa niin tiukalla nyt. ”