Kuinka elvyttää kaksosymbioosia

Jos nämä kaksi liikuttaisi pokaalia yhdessä, he tarvitsisivat kuorma-auton. Valloitti 116 nimeä, 16 Grand Slamia. He voittivat yhdessä olympialaiset ja Davis-Cupin. Kaksosien erottamattomuuden teoria on melkein täydellinen, mutta ihminen ajattelee ja muuttaa elämää. Se oli tyylikäs ylellisyyden valinta: kun Bob oli vahingoittanut itseään Madridissa, hän oli valinnut kumppanikseen toisen amerikkalaisen. Ja heti Wimbledon ja US Open voittivat yhdessä! Joten Mikellä oli oikeus päästä Champions-turnaukseen molempien kanssa. “Se on maaginen yhteistyö Jackin kanssa”, Mike Bryan kertoi New York Timesille. ”Mutta samaan aikaan single on aina ollut etusijalla. Hän tietää, että hän täyttää tilaa ennen kuin Bob tulee takaisin. ”

Ehdottomasti se ei tarkoita sitä.Sukka on entinen maailman kahdeksas kappale ja erinomainen deblisti, joka voisi helposti soittaa yhdessä pitkään – ja todennäköisesti jatkossakin menestys. Ei tennissä tai elämässä.

Mike Bryan nyt raivoaa Lontoossa eikä loukkaannu, siellä olisi myös hänen kaksoset, on voitto ajan myötä ja alkuperäisten suunnitelmien yli. Mike aikoi alun perin ilmoittaa Australian Openin päättyneen viime vuonna. “Minulla oli jopa puhe valmiina, mutta kun suuntasimme lehdistölle, hän – More info here – sanoo yhtäkkiä minulle: Odotamme US Openia, eikö niin?” Bob muistaa. Turnausten voittaminen oli heille aivan yhtä helppoa kuin kenkälenkeminen aamulla, mutta he olivat huolissaan tuolloin.Ja ei vain tennistä. ”Synergiamme on kadonnut. Se oli ilmeistä ”, Mike myönsi tukahduttaen epäonnistuneen avioliiton:“ Minulla oli ylimääräinen taakka tuomioistuimelle. ”Sitten hän lopetti suhteen ja meni tilapäisesti asumaan… Toki, Bobin perheeseen. Molemmat tulivat henkiin. He jopa palkkasivat kunto-ohjauksen 40: n kynnykselle ja vaihtoivat rakettiaan. Voitot lisääntyivät ja Madridin turnauksessa he pääsivät finaaliin – otsikko tarkoittaisi unelmapaluuta maailman ykkönen. Mutta Bob loukkaantui. Hänen lantionsa oli niin köyhä, ettei hän pystynyt kävelemään muutama kymmenen metriä. Hänellä on välttämättä oltava leikkaus.

Mutta jopa huono oli jotain hyvä. Mike löysi erinomaisen väliaikaisen korvaavan – ja Bobilla oli toinen maku.Jälkikäteen he myöntävät, että jos tätä vahinkoa ei tule, he seuraavat todennäköisesti Pete Samprasin polkua: “Me päätyisimme huipulle.” Hän näyttää nyt hitaasti Tokiossa 2020. tiettynä päivänä ”, Mike sanoo. ”Niin kauan kuin minä nautin nousta ja menen junalle joka aamu, voin pitää sen kiinni. Ainoa varmuus on, että haluamme 22bet tehdä tämän yhdessä. Se on kahden sopimuksen mukainen. ”

kaksi numeroa yksi huoneessa?

Mike Bryan vertasi jopa tuplakumppanin löytämistä päivämäärään; ei riitä, että he molemmat ymmärtävät tennistä. Siksi hän yritti viittä joukkuetoveria Bobin loukkaantumisen jälkeen – ja Sock voitti selvästi kokeen.

”Se oli minulle kunnia.Kuulin loppujen lopuksi puolet parhaasta tennishistorian parista ”, Sock hymyili. Hänen kanssaan tulevat tittelit ovat ensimmäiset, vain yksi Bryan on kuolematon (tietysti ilman sekoitettuja kaksinkertaistuksia).

“Meistä tuntuu siltä, ​​että Mike voittaa. Mutta hän on huolissaan siitä, että Bob ei voi olla siellä vamman vuoksi ”, kertoi heidän isänsä Sportingbet Wayne kesällä kuvaamalla sitä humoristisesti vanhempien näkökulmasta. Ja se, että sinulla olisi yksi ja kaksi samanaikaisesti kotona yhdessä huoneessa, eivät olisi väittäneet, eikö niin? ”

He tekivät sen erittäin kaukana ahkerasta pojasta. Ja riippumatta siitä, mikä Jack Sockin ylellinen “stand-in” -pää loppuu, kaksosten symbioosi herää pian elämään.