Manuel Pellegrinin syöttölokero: mitä uuden West Hamin johtajan on käsiteltävä

Adrián on ainoa vanhempi maalivahti, keskikentällä tai puolustuskannessa ei ole tarpeeksi energiaa, Michail Antonio ja Andy Carroll ovat harvoin sopivia. Manuel Lanzini ja penkki täytettiin usein aloittelijoilla ja ilmaisella siirrolla viime kaudella. Pellegrini on puhunut viiden allekirjoituksen tekemisestä, mutta joukkue vaatii enemmän leikkausta. Kysymys kuuluu, kuinka paljon rahaa on käytettävissä, ja Chilen on myytävä pelaajia. Sam Byram, Jordan Hugill ja Reece Oxford, jotka Borussia Mönchengladbach haluaa, voivat kaikki mennä.Carrollin ja Javier Hernándezin pitäisi myös olla haavoittuvia. Auttaa parantamaan unibet fogadási bónuszok klubin rekrytointia. , sai paljon kritiikkiä. Sullivan on kuitenkin luovuttanut Pellegrinin valvonnan siirroista ja West Ham etsii uutta rekrytointipäätä. Málagan Mario Husillos ja Leicester Cityn Eduardo Macià ovat potentiaalisia tapaamisia, ja kuka tahansa, joka tulee, on toteutettava entistä tarkempi partiointijärjestelmä. West Ham huutaa suurempaa nuoruutta ja voimaa. Arvioi, onko Oxford kannattaa pitää.

Puolustaja vietti suurimman osan viime kaudesta Mönchengladbachissa ja on ollut Red Bull Leipzigin kohde.Oxford nautti aikaa Saksassa ja oli iloinen palatessaan Bundesligaan, kun Moyes muistutti heidät lyhyesti joulun aikana. Silti, kun Gladbach haluaa allekirjoittaa 19-vuotiaan 12 miljoonan punnan kaupassa, Pellegrinin pitäisi antaa mahdollisuus pelaajalle, joka ilmoitti itsensä hienolla esityksellä Arsenalia vastaan ​​kolme vuotta sitten. Oxford on monipuolinen lahjakkuus, ja vaikka hänen asenteestaan ​​on ollut epäilyksiä, on kyseenalaista, pitäisikö West Hamin olla halukas päästämään yhden heidän akatemiansa tuotteista.

West Ham on kamppailenut siitä lähtien, kun Upton Park on lähtenyt, ja hallitus tuli kovaa kritiikkiä Burnleyn maaliskuun kotivoiton aikana. Tätä silmällä pitäen Pellegrinin kokemus Málagasta on tärkeää.Entinen Manchester Cityn johtaja käsitteli unibet fogadási bónuszt vaikeaa omistajaa La Rosaledassa ja piti pelaajiaan ulkona, kun raha kuivui, joten hän saattoi tietää, miten käsitellä Sullivania. Silti onko Pellegrinin nimittäminen sopimukseen, jonka arvo on enintään 7 miljoonaa puntaa vuodessa, vielä vastinetta rahalle. 64-vuotiaiden edeltäjät olivat heikentyneet siirtomarkkinoilla. Vaikka Sullivan on tehnyt suuren lausunnon, sen on varmuuskopioitava.