Manu Tuilagi pitää Australiaa arvaamassa, kun Jones pidättää hänet Englannin joukkueessa

Eddie Jones on lobbahtanut houkuttelevaa jalkapalloa Australian suuntaan pitämällä Manu Tuilagi 26-mieheisessä joukkueessaan tämän lauantain testissä Twickenhamissa, tuskin 24 tunnin kuluttua siitä, kun päävalmentaja kuvaili keskusta “erittäin epävarmaksi” ja ehdotti, että Englanti ei kiirehdi hänet ennenaikaisesti takaisin.

Koska Englannin ei tarvitse vahvistaa heidän kokoonpanoaan torstaina, Jones on selvästi onnellinen pitäessään Wallabiesin johtoa arvaamaan, onko 27-vuotias, joka ei ole aloittanut testiä, vuodesta 2014, esiintyy.Lähteet hänen klubissaan, Leicesterissä, uskovat, että Tuilagin osallistuminen on suuri mahdollisuus tänä viikonloppuna, olettaen kuitenkin, että hän tulee keskiviikon iltapäivän harjoitteluun menemättä. Australia odottaa kiihkeästi Pocockia ja vikaiskuja 10 ennen Englannin testiä. Lue lisää

Englannin alkuperäinen syksyn alkuperäinen suunnitelma oli vapauttaa Tuilagi penkiltä Etelä-Afrikkaa vastaan, vain jotta voimakas keskikenttäpelaaja säätäisi nivutansa Portugalissa harjoitteluun kaksi päivää ennen peliä.Hän istui molemmilla puolillaan seuraavissa peleissä Uutta-Seelantia ja Japania vastaan ​​ja Jones teki selväksi, että Englanti ei pelaa häntä ennen kuin hän oli 100% sopiva. “Olemme vain kärsivällisiä”, sanoi Jones maanantaina. “Hän saattaa olla meille jonkin verran erilainen ja haluamme varmistaa, että hän on 100% oikeassa.”

Jos Englanti jättää huomioimatta heidän omat neuvonsa ja ajaa Tuilagin takaisin taisteluun, suurilla mahdollisuuksilla on kaikki mahdollisuudet. jos hän palaa myöhemmin loukkaantuneena Leicesteriin.Jos Englanti olisi vapauttanut hänet takaisin klubilleen tiistaina illalla, Tiikerit olisivat olleet heidän oikeutensa puitteissa harkita häntä Premiership-ottelustaan ​​kotona Saracensissa sunnuntaina, koska Englannin joukkueen edustaja vahvisti tiistaina illalla olevansa “kiistanalaisessa”.

Visio täysin sopeutuvasta Tuilagi-takaa takaisin hänen parhaimmalle rintamalle on ollut toistuva unelma Englannin rugby-faneille siitä lähtien, kun hän jätti All Blacks -pelin jälkikäteen Twickenhamissa kuusi vuotta sitten.Jones on yhtä halukas tervetulleeksi ison miehen takaisin, mutta vasta, kun hetki on täysin oikea. “En usko, että meidän pitäisi yliarvioida hänen tuloaan takaisin Englannin puolelle”, hän varoitti viime kuussa. “Se on ollut kauan aikaa, ja hän on pelannut pari hyvää peliä Leicesterille.”

Tuilagin viime kuukauden yhä varmempi näyttely Scarletteja vastaan ​​Euroopan Mestarien Cupissa sai joukkuetoverinsa istumaan ja Englannin suru Ben Youngsin. -puoli, oli niiden joukossa, jotka kokivat sen olevan käännekohta vuosien loukkaantumisen jälkeen. “Kaikki vain katsoivat häntä sinä yönä ja ajattelivat:” Hän on palannut “”, sanoi Youngs. ”Australia on saanut Israel Folaun: pelinvaihtajan, joka voi tehdä jotain tyhjästä ja voittaa sinulle pelin viimeisellä pelillä.Manu on kyseinen henkilö Englannissa. ”

Wallabies säästyy taas tapaamisessa Chris Ashtonin kanssa. Kuitenkin vahvistuksen jälkeen Sale-siipipiiri syrjäytetään muutamaksi viikoksi vasikan vamman kanssa, jonka hän sai lauantaina 35 -15 voitto Japanista. Se voi tarkoittaa uutta tilaisuutta Bathin Joe Cokanasigalle, joka on viime lauantaina Test-debyyttinsä, vaikka Jack Nowell ja Jonny May ovat myös niiden 26 pelaajan joukossa, jotka ovat edelleen Bagshotissa. Jakelu: rekisteröidy ja saat viikoittaisen rugby unioni -sähköpostimme.

Kun Englanti haluaa päättää Quilter-sarjan uskollisella voitolla, eteenpäin suuntautunut valmentaja Steve Borthwick myönsi, että Cokanasiga oli vaikuttanut Japaniin. ”Joe meni todella hyvin. Hänellä on valtava potentiaali ja hän on todella innokas oppimaan.Fyysisesti hänellä on hienoja ominaisuuksia ja asenteellista, että hän haluaa olla paras, mitä voi olla. ”Ted Hill, joka voitti myös ensimmäisen lipunsa viime viikonloppuna, on julkaistu takaisin klubilleen Worcester, mutta ampiaisten Nathan Hughes ja Bathin Elliott Stooke on säilytetty.