Surffamestari Tyler Wright paljastaa taistelun kroonisesta väsymyksestä

Maailman surffausmestari Tyler Wright on paljastanut kroonisen väsymyksen taistelun vakavuuden vetäytyessään kauden päättävään tapahtumaan Havaijilla.Kaksinkertainen maailmanmestari ei ole kilpaillut kiertueella, koska sairaus pakotti hänet heinäkuussa Etelä-Afrikan Jeffreys Bayn kuudennesta kymmenestä mestaruustapahtumasta, ja hänellä ei vieläkään ole selvää aikataulua.

Kun toinen australialainen Steph Gilmore yrittää puristaa seitsemännen maailman kruunun Mauilla ensi viikolla otsikkopelissä amerikkalaisen Lakey Petersonin kanssa, Wright jätetään etsimään jokerimerkkiä kiertueelle vuonna 2019, jos hän on tarpeeksi kykenevä kilpailemaan siihen mennessä. catapult ‘: suurten aaltojen surffaaja palaa painajaisten pyyhkäisypaikalle. Lue lisää

“WSL ilmoitti tänään, että olen vetäytynyt vuoden viimeisestä tapahtumasta Mauissa”, Wright sanoi Twitterissä. ”On kulunut 5 kuukautta siitä, kun influenssa A esti minua kilpailemasta J’Bayssa.Siitä lähtien en ole pystynyt palauttamaan terveyttä ja minulla on diagnosoitu viruksen jälkeinen oireyhtymä.

”Tämä tarkoittaa, että olen väsynyt [paljon], ruumiini särkee ja aivoni sattuvat – minä En todellakaan ole kovin hauskaa olla lähellä! Kesti jonkin aikaa ymmärtää mitä tapahtui. Toipumiselle ei ole selvää aikataulua, mutta teen kaikkenani palatakseni täydelliseen fyysiseen ja henkiseen terveyteen. ”

Viruksen jälkeinen väsymys kuvaa kroonisen väsymysoireyhtymän muotoa, jonka virus erityisesti laukaisee – Wrightin tapaus, influenssa A. Vaikka CFS: n – joka tunnetaan myös nimellä asymialginen enkefalomyeliitti tai ME – syitä ei tunneta, viruksen aiheuttajia epäillään monissa tapauksissa.

Pääasiallinen oire on voimakas väsymys. Jotkut ihmiset kärsivät myös unihäiriöistä, lihaskipuista, ajattelu- tai keskittymisongelmista ja flunssan kaltaisista oireista.Ihmiset huomaavat usein, että liiallinen liikunta tekee heistä pahemman. Lääkärien tarjoamat hoidot sisältävät kipulääkkeitä ja muita lääkkeitä oireiden hoitamiseksi yhdessä kognitiivisen käyttäytymishoidon ja porrastetun kuntohoidon kanssa. J-Bay -tapahtuma ja päästiin Port Elizabethin sairaalaan hätätilanteessa.

”Pääni oli tulessa ja niin kuin ruumiini”, Wright kertoi WSL: n verkkosivustolle. “Vietin aikaa sairaalassa ja palasin sitten takaisin J-Baylle, missä minua hoidettiin ja pysyin lähellä lääketieteellistä ryhmää.

” En voinut matkustaa, ennen kuin kuume mursi 48 tuntia ja minä pysyi sängyssä todennäköisesti kymmenen päivää. Koko asti menetin 8 kg ja yhdessä vaiheessa ajattelimme, että minulla on myös keuhkokuume.Se on elämäni surkein koskaan.

”Joten nyt en ole pystynyt ravistamaan sitä ja minulla on todettu viruksen jälkeinen oireyhtymä saavan A-influenssaa. Nyt olen melko kaunis paljon taistelevat kroonista väsymystä vastaan, mikä on todellinen haaste. Ihmiset ajattelevat, että kyse on vain väsymyksestä, ja vaikka sillä on paljon tekemistä, siihen on muutakin.

”Se on vaikeaa, koska kroonista väsymystä on niin vaikea hoitaa. Olen lepäänyt paljon, syönyt oikein, ottanut yrttejä ja lukenut Harry Potteria, mikä on uusi suosikki. Ja yritän käydä pienessä uinnissa joka päivä, se on minulle kohokohta. ”