Vedonlyöntibonus Ruotsi

Muutaman vuodenajan jälkeen kuva alkaa muuttua, ja nyt kolmannen kauden jälkeen ei ole olemassa yhtä tiimiä, joka pelkästään puolustautuu. Tämä ei yksinkertaisesti ole kannattavaa, ja tällaiset joukkueet jättävät virtuaalisen asemamme.

Neljännestä kaudesta alkaen “Excellence” -strategia pestään myös vähitellen ja häviää kymmenennestä kaudesta. Toinen kilpailu on jo jäljellä olevien kahden välillä. 20. vuosisadan loppuun mennessä on selvää, että voittaja on ”Dual” -strategia.

Kukaan ei kiellä jatkamasta samaa prosessia 20 kauden ulkopuolella. Hopeamitalisti “Attack” on vihdoin kymmenen parhaan joukossa. Kärsivällä matemaattisella kokemuksella liigassa pelkästään pelkästään todellisen kaksoisperiaatteen mukaan pelaavat joukkueet jäävät.

Näyttää siltä, ​​että olemme vihdoin löytäneet parhaan strategian hyökkäyksen ja puolustuksen yhdistämiseksi 3-pisteen turnausjärjestelmään. Paras puolustus on vain silloin, kun vastustaja on vähintään kaksi kertaa vahvempi. Kaikissa muissa tapauksissa hyökkäävä peli on parempi.

On tarpeen tehdä varaus. Kaikki mallit ovat yksinkertaistuksia, joissa otetaan huomioon vain pieni joukko tekijöitä koko laajasta joukosta. Sinun ei pitäisi betting bonus murtua kielellänne, nähdessäsi valmennuksen asennuksen kovaan puolustukseen. Myös silloin, kun taitojen ero ei ole niin merkittävä.

Anna tuhansia strategioita ja nerokkaita valmennusideoita kukoistaa, peli hyötyy vain tästä.

Merkittävä rooli jalkapalloilun kohtalaisen päätöksen tekemisessä oli Englannin jalkapalloilija ja valmentaja Jimmy Hill. David Sumpter kertoo tästä ja monista muista asioista kirjassa “Soccermatics”. Kirjoitin jo yhdessä kirjassa ja sen kirjoittajasta.
Paras puolustusstrategia

Paras puolustusstrategia

Jopa antiikin ystäville, jotka ovat taipuvaisia ​​nostalgisiin muistiin, on myönnettävä, että jalkapallo on muuttunut paremmaksi vuoden 1981 jälkeen, kun FIFA nosti hinnan voittamisesta kahdesta kolmeen pisteeseen. Tämä pieni muutos – vain yksi piste – muutti täysin tiimien painopisteet. Erityisesti keski-talonpoikien strategia.